Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Δηλαδή πως μπορεί να τους υποχρεώσει εάν… το γράψουν στους …όρχεις τους;



Πείτε ρε σκλάβοι…. Γαμώ τις τράπεζες σας. Τα λεφτά του ιδρώτα μας τα θέλουμε στο χέρι.

Δηλαδή τι σταλινικό και τρίχες .Θα έχουμε τραπεζιτο-εντεταλμενο στυγνό καθεστώς με πρόσχημα την….πάταξη της εισφοροδιαφυγής και...φοροδιαφυγής.

 Ανοιχτό αφήνει το υπουργείο Οικονομικών το ενδεχόμενο νομοθετικής ρύθμισης, η οποία θα υποχρεώνει τους εργοδότες να καταθέτουν τους μεικτούς μισθούς των εργαζομένων στις τράπεζες προκειμένου να πιστώνονται οι λογαριασμοί των μισθωτών με τον καθαρό τους μισθό και να αποδίδονται από τις τράπεζες οι ασφαλιστικές εισφορές στα Ταμεία.

Σχετική πρόταση με στόχο την πάταξη της εισφοροδιαφυγής και...φοροδιαφυγής είχε γίνει σε αναφορά φοροτεχνικού η οποία κατατέθηκε στη συνέχεια στο υπουργείο Οικονομικών από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη. Η πρόταση προβλέπει ότι οι εργοδότες θα υποβάλουν τις μισθοδοτικές καταστάσεις σε βάση δεδομένων της ΓΓΠΣ μέσω διαδικτύου αλλά και των ΚΕΠ. Εν συνεχεία θα καταβάλουν τον μεικτό μισθό στην τράπεζα, η οποία θα πιστώνει τα ασφαλιστικά ταμεία με τις κρατήσεις, το Δημόσιο με τον αναλογούντα ΦΜΥ και τον λογαριασμό του μισθωτού με τον καθαρό μισθό.

Σε απάντηση της αναφοράς, ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης απέστειλε στη Βουλή έγγραφο στο οποίο αναφέρει ότι «η πρόταση σχετικά με την κατάθεση από τον εργοδότη των μεικτών μισθών των εργαζομένων στις τράπεζες και περαιτέρω την πίστωση των λογαριασμών των μισθωτών με τον καθαρό τους μισθό και την απόδοση από τις τράπεζες των ασφαλιστικών εισφορών στα Ταμεία και του παρακρατηθέντος ΦΜΥ στο Δημόσιο, θα εξετασθεί και σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο θα αποτελέσει αντικείμενο μελλοντικής νομοθετικής ρύθμισης».



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι Πασόκοι ένα καλό δεν έχουν κάνει για τον Έλληνα.
Ιδέα λέει του βρωμοπασόκου του Κακλαμάνη!
Τα τελευταία πασόκεμον θέλουν παλούκωμα και ξεντέριασμα!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...