Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Το σουπερ Τζιπ του Λιάπη είναι “δώρο” …της ….Siemens;





" Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί"!
  «Διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλον"!
΄Αλλα είναι τα εγκλήματα του Λιάπη και όχι αυτά   πταίσματα ,που τον πιάσατε. Για εκείνα πότε θα του φορέστε χειροπέδες?

 Ένας πρώην υπουργός, γόνος μιας από τις χειρότερες  πολιτικές οικογένειες της χώρας, ανιψιός του δήθεν...Εθνάρχη, Βασιλόθρεφτου Κωνσταντίνου Καραμανλή, συλλαμβάνεται γιατί είχε πλαστές πινακίδες στο πολυτελές τζιπ του, δεν είχε μαζί του δίπλωμα οδήγησης, άδεια, ασφάλεια, ταυτότητα και παραβίασε stop.

Θυμίζουμε επίσης τι έχουν πει για τον Μιχάλη Λιάπη στο παρελθόν. Πως αν το επώνυμό του ήταν Καραμανλής κι όχι Λιάπης θα γινόταν πρωθυπουργός διότι ήταν αγαπημένος ανιψιός του ηγέτη που την κοπάνησε στο..Παρίσι οταν ειδε τα σκούρα , δεξιάς παράταξης.

Ο λόγος, λοιπόν, που ο Λιάπης έγινε «πειρατής» των δρόμων είναι το χαρακτηριστικό που αναπτύσσουν οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί. Το «υπερεγώ». Θεωρούν ότι είναι κάποιοι, ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο. Ότι μπορούν να κλέβουν, να παίρνουν μίζες, να τρώνε στα κότερα, να κάνουν πολεοδομικές παραβάσεις ή να… δέρνουν τη γυναίκα τους χωρίς καμιά τιμωρία.

Αυτό το αίσθημα της ατιμωρησίας τους έχει κάνει ανεξέλεγκτους, δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, δεν υπολογίζουν από δικαιοσύνη.


Πιστεύει κανείς ότι ο Μιχάλης Λιάπης δεν είχε να πληρώσει φόρο πολυτελούς διαβίωσης και τέλη κυκλοφορίας για το πολυτελές τζίπ του; Για να γλιτώσει φόρους κατέθεσε τις πινακίδες και έφτιαξε πλαστές; Όχι βέβαια. Όμως, αυτή η λογική του «τζάμπα» σε συνδυασμό με το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε» δημιουργεί τους… Λιάπηδες όλης της χώρας.

Ο πρώην υπουργός πίστευε ότι και να τον σταματήσουν οι τροχονόμοι, μόλις τους πει ότι είναι ο πρώην υπουργός, θα τον αφήσουν ήσυχο, δεν θα τον ψάξουν και θα πάει ήσυχα στη δουλειά του. Να που υπάρχουν και οι εκπλήξεις, που υπάρχουν και αστυνομικοί που είτε δεν καταλαβαίνουν από ονόματα είτε δεν ξέρουν ποιος είναι ο Λιάπης.

Το έχουμε ξαναδεί το έργο, μόνο που είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα. Θυμηθείτε τον Κίμωνα Κουλούρη που έβριζε τους τροχονόμους. Και για να πάμε στα πιο «χοντρά» περιπτώσεις τιμωρίας έχουμε με τον Ακη, με τον Παπαγεωργόπουλο και ακολουθούν ο Μαντέλης, ο Γιάννος κ.λπ.

Δυστυχώς για την Ελλάδα της Μεταπολίτευσης η έλλειψη κοινωνικής δικαιοσύνης είναι το βασικό πρόβλημα. Ο κόσμος ζητά επιτακτικά την τιμωρία των πολιτικών που έκαναν αξιόποινες πράξεις. Από ένα πταίσμα, όπως ο Λιάπης, μέχρι ένα κακούργημα όπως οι μίζες ή ο παράνομος πλουτισμός.

Ίσως ο Μιχάλης Λιάπης, ο απρόσιτος, σνομπ πολιτικός που πολλές φορές έδειχνε να μας κάνει τη χάρη που είναι υπουργός, να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για τους άλλους πολιτικούς.
Και ίσως η σύλληψή του να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για την αστυνομία και τη Δικαιοσύνη για το πώς πρέπει να κάνουν καλά τη δουλειά τους, ανεξάρτητα από το όνομα, την κοινωνική θέση, τα λεφτά του συλληφθέντα.

Παρακάτω  μπορείτε να δείτε το «πατριωτικό παρελθόν» του άθλιου πολιτικού.

Siemens” ο Λιάπης

Το μεγάλο σκάνδαλο στον ΟΣΕ

Σκάνδαλο Siemens.

Κακουργηματικές διώξεις για το σκάνδαλο του ΟΣΕ

«Ραβασάκια» σε Λιάπη για δουλειές!

Η ετυμηγορία της Εξεταστικής για το σκάνδαλο της Siemens

Το σκάνδαλο των 5 υπουργών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...