Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Θα εφαρμόσουν την τακτική ….Άουσβιτς, που είχε …επιτυχία



Πρωτοβάθμια γερμανική Φροντίδα Υγείας με την σφραγίδα των «φίλων» Γερμανών προωθεί η κυβέρνηση. Μία γεύση της οποίας θα πάρουμε την Τετάρτη από την Βουλή, όπου θα συζητηθεί το πόρισμα της αξιολόγησης για τον ΕΟΠΥΥ που θα δοθεί επίσημα την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου.
το πόρισμα θα δοθεί στους Γερμανούς «με το κλειδί στο χέρι» -και θα κοστίσει στον ελληνικό λαό 4,5 εκατ. Ευρώ.
 Ήδη από τα μέσα Οκτωβρίου, πρωτοσυζητήθηκε το θέμα, όταν ήταν σε εξέλιξη ο διάλογος για την «επόμενη ημέρα» με τα πορίσματα (Σουλιώτη, Θεοδωράκη, Κοντού – ΕΟΠΥΥ, νοσοκομειακών γιατρών) να διαδέχονται το ένα το άλλο.
Τελικά ο διάλογος, παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε και στην Βουλή, ήταν προσχηματικός, αφού η απόφαση ήταν ειλημμένη, δηλαδή η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, να δοθεί στην ΤΑΣΚ ΦΟΡ και στους Γερμανούς.
Οι Γερμανοί θα αναλάβουν να συστήσουν τον καινούριο ΕΟΠΠΥ  ο οποίος θα έχει ρόλο μόνο αγοραστή. θα δώσουν τα ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ στους καιροφυλακτούντες ιδιοκτήτες ιατρικών κέντρων ενώ το πλάνο περιέχει και πολλές απολύσεις για να μην αναλάβουν και… ευθύνες. .
Ήδη μία γεύση των απολύσεων παίρνουμε τις ημέρες αυτές, αφού η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, κατόπιν εντολής του Γερμανοδουλου Μπουμπουκου απέλυσε τη Δευτέρα, 663 γιατρούς του Οργανισμού, οι οποίοι απεργούν. Οι απολύσεις είχαν προαναγγελθεί φυσικά από την περασμένη εβδομάδα, όταν η ηγεσία του εντεταλμένου υπουργείου παραΥγείας, ο Μπουμπουκος και το τσιράκι του ο Μπέζας, είχαν τονίσει ότι δεν είναι ηθικό θέμα, οι γιατροί αυτοί το πρωί να απεργούν και το απόγευμα να δέχονται επισκέψεις στο ιατρείο τους; Mε αυτό τον τρόπο θέλησαν να στρέψουν το ενδιαφέρον από την υπόγεια αποστολή τους σε δευτερεύοντα  θέματα. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...