Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αυτοκτόνησε για ….να μην συλληφθεί



Ενας άνδρας 56 ετών αυτοκτόνησε το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα επιχειρηματία που αυτοπυροβολήθηκε με όπλο μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Γεωργίου Χαραλάμπους 5.
Νωρίτερα, το μεσημέρι, αστυνομικοί είχαν φτάσει στο σπίτι του, προκειμένου, όπως έγινε γνωστό, να τον συλλάβουν, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες. Ο 56χρονος εκτιμάται ότι αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών και ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του, απειλώντας να αυτοκτονήσει.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές. Στην περιοχή έσπευσαν ειδικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ, πυροσβέστες και σταθμός του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, απλώθηκε προστατευτικό στρώμα μπροστά από το σπίτι του, σε περίπτωση που εκείνος αποφάσιζε να πέσει από το μπαλκόνι. Τελικά στις 3.15 ακούστηκε ένας κρότος από το διαμέρισμα και λίγο αργότερα εισέβαλαν στο εσωτερικό του άνδρες των ΕΚΑΜ οι οποίοι εντόπισαν νεκρό τον 56χρονο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άντρας πυροβολήθηκε με μία κυνηγετική καραμπίνα δίνοντας τέλος στη ζωή του! Πρόκειται για έμπορο αυτοκινήτων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις 8 ετών και 9 μηνών κάθειρξης για απάτες και πλαστογραφία. Μπροστά στο ενδεχόμενο να συλληφθεί, κλειδώθηκε στο σπίτι του νωρίς το μεσημέρι. Απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του και τελικά, έπειτα από δύο και πλέον ώρες άκαρπων διαπραγματεύσεων, τίναξε τα μυαλά του στον αέρα μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς. Η περιοχή στο ύψος της Αγίας Σοφίας παραμένει αποκλεισμένη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο τα κοπροσκυλα που μας κυβερνανε αυτοκτονησε κανενα?Ξυπνα καυμενε μου ραγια!Αυτοι εχουν βαλθει να μας ξεκανουν.Ας τους προλαβουμε εμεις τους γκεσταπιτες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...