Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Σαχλαμαράς : Το 2014 η Ελλάδα θα γίνει… φυσιολογική χώρα.



«Τα δύσκολα τα περάσαμε και αποφεύγουμε  το χειρότερα, το 2014 θα είναι χρονιά δήθεν ανάκαμψης και ελπίδας» δήλωσε μεταξύ άλλων το φερέφωνο της Μερκελ στο πρωτοχρονιάτιμο μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό.

Στο μήνυμά του ανέφερε: «Δεν ζητάμε πια δανεικά, καταφέραμε αυτό που είναι αυτονόητο να καλύπτουμε τις ανάγκες μας, αυτό είναι το πρωτογενές πλεόνασμα. Κάναμε το πρώτο βήμα για να σταθούμε στα πόδια μας, βάλαμε τέλος στο φαύλο κύκλο της ύφεσης, το 2014 ανατέλλει με προδοτικές ανάκαμψης και ανάπτυξης. Το πρωτογενές πλεόνασμα δεν είναι απλοί αριθμοί είναι το θεμέλιο της δήθεν ανεξαρτησίας μας και της ελπίδας μας.

Το μεγαλύτερο μέρος θα το επιστρέψουμε στην κοινωνία στους πιο αδύνατους και στους πιο αδικημένους. Η ανάκαμψη θα αρχίσει να δημιουργεί θέσεις εργασίας μετ΄αποδοχών, ήδη μετά από τέσσερα χρόνια υπογράφηκε η πρώτη συλλογική σύμβαση εργασίας. Η αντιστροφή του κλίματος άρχισε, και η ανάκαμψη θα διαχυθεί παντού. Το 2014 η Ελλάδα θα βγει στις αγορές και θα γίνει φυσιολογική χώρα. Το ελληνικό χρέος θα ανακηρυχθεί μη βιώσιμο, χωρίς μνημόσυνα».

Παράλληλα, έστειλε σαφές μήνυμα για τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα, τονίζοντας: «Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας, να τηρήσουν και οι συνεταίροι μας τις δικές τους, θα βγούμε από το μνημόνιο, και στο τέλος του 2014 θα βλέπουν όλοι το φως στην άκρη του τούνελ. Τα πολύ δύσκολα πέρασαν. Αποδείξαμε ότι χτυπάμε την διαφθορά παντού, όλο και περισσότεροι και επώνυμοι αντιμετωπίζουν την δικαιοσύνη. Το 2014 θα αρχίσει το μεγάλο κύμα μεταρρυθμίσεων. Θα αρχίσει η συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση που θα ανοίξει τον δρόμο για την συμμετοχή νέων ανθρώπων στην πολιτική με αξιοκρατικά κριτήρια, χωρίς οικογενειοκρατία», αφού εμείς πλέον έχουμε σαπίσει.

Ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό και τον ευχαρίστησε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μας ανέχτηκαν , ήταν η αξιοθαύμαστη ωριμότητα του ελληνικού λαού που θα ανταμειφθεί. Υπήρξε πόνος τα τελευταία χρόνια και υπάρχει ακόμη, αλλά μπρός στα κάλλη τι είναι ο πόνος.
Αλίμονο αν αφήσουμε τη χώρα να διολισθήσει στην αστάθεια. Το 2013 βάλαμε τέλος στην κατρακύλα, το 2014 θα είναι το πρώτο έτος της ανόρθωσης. Τώρα μετατρέπουμε την γκρίνια σε ελπίδα».

«Θερμές ευχές σε όλους και ..κακή χρονιά» κατέληξε


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΟΡΜΗΝΕΨΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ...
ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ...

Ανώνυμος είπε...

Πολλάκις σκέφτομαι τι θα του κάνω αν τον πιάσω στα χέρια μου!
Προδόταρε Σαμαρά!!!
Έχασα 2,5 ώρες στην ουρά από τη ζωή μου και 2 ευρώ για να τον ψηφίσω στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ του 2009.
Μάλιστα ,τότε ήμουν φοιτητής και είναι ζήτημα αν είχα 10 ευρώ στο πορτοφόλι.
Μας λέγαν ότι οι Μητσοτάκηδες είναι οι αμερικανόφιλοι προδότες και τελικά ο Σαμαράς αποδείχτηκε ο μεγαλύτερος προδότης όλων.
Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτεσαι ότι η καλύτερη μεταρρύθμιση θα ήταν η καθιέρωση της γκιλοτίνας για πολιτικά εγκλήματα...

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα που θα κρυφτεις καλυτερα και ασε τις αγορες γκεσταπιτη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...