Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

152 γονατιστές κότες στέλνουν στα τάρταρα την χώρα.



Ο Υπουργός γερμανικής Οικονομίας σε μια διευκρινιστική ομιλία του στο Κυνοβούλιο και απευθυνόμενος προς τους ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΌΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ..ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ?
Άρθρο 57 του Νόμου 4174/2013 («Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών»)
«Αν οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί το αργότερο εντός δύο (2) μηνών από την παρέλευση της νόμιμης προθεσμίας καταβολής, επιβάλλεται πρόστιμο ίσο με ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) του φόρου που δεν καταβλήθηκε εμπρόθεσμα. Αν το ποσό του φόρου καταβληθεί μετά την πάροδο ενός έτους από την εκπνοή της νόμιμης προθεσμίας καταβολής το παραπάνω πρόστιμο ανέρχεται σε είκοσι τοις εκατό (20%) του φόρου. Αν το ποσό του φόρου καταβληθεί μετά την πάροδο δύο (2) ετών από την εκπνοή της νόμιμης προθεσμίας καταβολής το παραπάνω πρόστιμο ανέρχεται σε τριάντα τοις εκατό (30%) του φόρου».
Η συγκεκριμένη διάταξη δεν είναι αυτή που έφερε προς ψήφιση στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών και για την οποία προκλήθηκε σάλος και παρέμβαση του πρωθυπουργού. Είναι νόμος του κράτους, ισχύει εδώ κι έξι μήνες και ψηφίστηκε από τους βολευτές τον περασμένο Ιούλιο. Τους βολευτές που τώρα «σκούζουν» στη Βουλή και απαιτούν την απόσυρσή της.
Το υπουργείο Οικονομικών έφερε την ίδια διάταξη με μια μικρή αναδιατύπωση που δεν αλλάζει την ουσία του νόμου, δηλαδή τα τσουχτερά πρόστιμα. Λέει η διάταξη που κατατέθηκε χθες: «Αν οποιοδήποτε ποσό χρέους δεν καταβληθεί το αργότερο εντός δύο (2) μηνών από την παρέλευση της ημερομηνίας που αυτό έγινε ληξιπρόθεσμο,  εκτός από τους τόκους του  πρώτου εδαφίου, υπολογίζεται πρόστιμο ίσο με δέκα τοις εκατό (10%) του χρέους που δεν καταβλήθηκε εμπρόθεσμα. Μετά την πάροδο ενός έτους, το πρόστιμο του προηγουμένου εδαφίου ανέρχεται σε είκοσι τοις εκατό (20%) του ποσού που οφείλεται και μετά την πάροδο δύο (2) ετών ανέρχεται σε τριάντα τοις εκατό (30%)».

ΟΡΘΟΣ ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ... ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΕΙ ΕΠΑΞΙΑ,  ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΞ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: "ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ"


Ποια τράπεζα είπαμε ότι αγόρασε υποκαταστήματα εξωχώριων τραπεζών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης;


Και μάλιστα όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά η εξαγορά έγινε «στο πλαίσιο απόφασης εξυγίανσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας μέλους, στην οποία έχουν την έδρα τους τα πιστωτικά ιδρύματα».

Η μεταβίβαση, σύμφωνα με τη «φωτογραφική» διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» που περιλαμβάνει και τη ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς, θα γίνεται με ένα απλό ιδιωτικό έγγραφο !!!!
«Η σύμβαση μεταβίβασης που καταρτίζεται με ιδιωτικό έγγραφο, αποτελεί το νόμιμο τίτλο κτήσης των μεταβιβαζόμενων περιουσιακών στοιχείων, χωρίς την τήρηση οποιασδήποτε άλλης διατύπωσης».
H φωτογραφική διάταξη υπάρχει στο άρθρο 10:
Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ, και η ALPHABANK που έχουν πουλήσει δάνεια – Ελλήνων Πολιτών σε εταιρίες του Λουξεμβούργου ή της Αγγλίας έχουν ”νόμιμα” πράξει, και οι απαιτήσεις, θα είναι σε αγγλικό δίκαιο, με τις ευλογίες του Τ.Χ.Σ. καθώς και του ταμείου Ιδιωτικού χρέους που ιδρύει το ΥΠΟΙΚ στην Ελλάδα – για να υπάρξει … ”ισορροπία” στους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας των … ”Ελληνικών” Τραπεζικών Ιδρυμάτων, σε βάρος και του Δημοσίου αλλά και των Πολιτών.
 Το νέο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε …

1. Δεν  περιέχει  λύση για καταναλωτικά, επιχειρηματικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες, όταν  μάλιστα υπάρχουν  τέτοια επιτόκια.
2. Αφήνει τις offshore εταιρίες να μην πληρώνουν, οι οποίες αργότερα θα μπορέσουν να αγοράσουν τζάμπα την περιουσία μας.
3. Προχωράει στο κούρεμα του εφάπαξ.
4. Προχωράει στο κούρεμα της επικουρικής.
5. Μπαίνει τέλος των φοροαπαλλαγών για το ενοίκιο, το φροντιστήριο και τα  νοσήλια.
6. Τέλος στο ΕΚΑΣ για κάτω των 65 ετών και για ανάπηρους.
7. Όσοι χάσουν το ΕΚΑΣ θα πληρώνουν τα φάρμακα με 25% και όχι με 10%.
8. Η τράπεζα αγοράζοντας μια  offshore εταιρία, θα αγοράζει φτηνά την περιουσία μας.
9. Οι άνεργοι δεν μπορούν να συνταξιοδοτηθούν.
10. Οι 97.000 συμπολίτες μας που έχουν δάνεια ΟΕΚ, δεν προστατεύονται από τις υψηλές δόσεις.
11. Αυξάνονται τιμές διοδίων.
12. Το εποχικό επίδομα συρρικνώνεται από τις 450 ημέρες σε 400ημέρες.
13. Αύξηση 2 χρόνων ακόμα για συνταξιούχους ΙΚΑ
14. Η προστασία για τους πλειστηριασμούς θα γίνει ανάλογα με το φορολογικό ή το τεκμαρτό εισόδημα ;
15. Όσοι είχαν καταθέσεις 20.000 ευρώ έως 20 Νοέμβρη δεν σώζουν το σπίτι τους.
16. Φορολογούν  οικόπεδα και αγροτεμάχια, εκτός σχεδίου πόλης.
17. Πολλοί θα πληρώσουν υψηλό φόρο και μάλιστα θα διπλό-φορολογηθούν από τον διπλό φόρο.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!
ΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ..ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...