Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Όχι ,,,,τα ανίψια, μπατζανάκια, κουνιάδια, παιδιά, σκυλιά, γατιά, δεν τα βόλεψαν ακόμη. Την επόμενη φορά.



Η μία μετά την άλλη έρχονται οι αποκαλύψεις για τους διορισμούς συγγενών του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Τάκη Μπαλτάκου. Μετά την αποκάλυψη για τις σκανδαλώδεις παρεμβάσεις του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης για την τοποθέτηση του γιού του στο Λιμενικό Σώμα, νέο ρεπορτάζ των Παραπολιτικών αποκαλύπτει πως ο κυβερνητικός αξιωματούχος, διόρισε και τη σύζυγό του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Τάκης Μπαλτάκος διόρισε τη γυναίκα του στη Βουλή και συγκεκριμένα στη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού, με μισθό 1.700 ευρώ. Το ίδιο έκανε και το άλλο..καλόπαιδο Ο Χρήστος Σταϊκούρας που είναι αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών. Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι γενικός γραμματέας της κυβέρνησης. Και οι δύο διόρισαν τις συζύγους τους,  στη Βουλή.
Η σύζυγος του κ. Σταϊκούρα Αρτεμις Πάνου έχει προσληφθεί από το 2009 ως μετακλητή υπάλληλος του Κοινοβουλίου. Ωστόσο η κυρία Πάνου δεν απασχολήθηκε ποτέ στη Βουλή, αλλά αποσπάστηκε κατευθείαν στο γραφείο του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιάννη Τσουκαλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα και η σύζυγος του κ. Μπαλτάκου Μαρίνα Παπαϊωάννου πρόλαβε να διοριστεί στη Βουλή με ΦΕΚ αρ. 340/20-7-2012 σε οργανική θέση στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...