Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Εξασθενισμένη η..Κλεοπάτρα στην συνάντηση της με τον..Αντώνιο



"Ποτάμι» τα προβλήματα και κυκλοφοριακό χάος έχει προκληθεί στην Αττική από τον κυκλώνα «Κλεοπάτρα» που χτύπησε τη Ελλάδα, με τους αρμόδιους φορείς να παραμένουν αδρανείς παρά τις προειδοποιήσεις της ΕΜΥ για έκτακτα καιρικά φαινόμενα μετά μάλιστα από τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε η πρόσφατη νεροποντή.
Το πρώι, η μέρα έγινε νύχτα οι ουρανοί… άνοιξαν, «βύθισαν» το Λεκανοπέδιο στα προβλήματα και ανέδειξαν για ακόμη μία φορά την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού. Ποιού μηχανισμού δηλαδή, αφού ήταν διαλυμένος και τον αποτελείωσε η τρόικα, με τους πολίτες να παραμένουν έρμαια της κακοκαιρίας.

Το Φαληρικό Δέλτα πλημμύρησε, το ρεύμα της λεωφόρου Συγγρού προς την Αθήνα έκλεισε, η οδός Χαμοστέρνας έγινε απροσπέλαστη όπως και σε κάθε έντονη βροχόπτωση. Σοβαρά προβλήματα έχουν καταγραφεί στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος του Ελληνικού, στη λεωφόρο Αθηνών στον Ασπρόπυργο, ενώ στον Κηφισό έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα δύο ρεύματα του δρόμου, στο ύψος της Αγίας Άννης.
Σε δεκάδες άλλες οδικές αρτηρίες παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος, με φωτεινούς σηματοδότες να έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και να μοιάζουν με απέραντα πάρκινγκ.
Η ΕΜΥ έχει εκδώσει ανακοίνωση έντονων καιρικών φαινομένων με τους ανέμους στα πελάγη να φθάνουν έως και τα 8 μποφόρ «κόβοντας» τις θαλάσσιες συγκοινωνίες και προκαλώντας προβλήματα στα ελληνικά νησιά.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για να εξασθενήσει η Κλεοπάτρα πρέπει ο αντωνακης να είναι Αντώνιος και ντούρος. Αυτός όμως έχει καταστεί διεθνώς καρπαζοεισπράκτορας
yes man ,κότα λυράτη αντωνάκης δηλαδή.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...