Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Γερμανοτσολιάς Στουρνάρας : ζητούνται καταδότες …για να μην είμαστε οι μόνοι .



Η πρόταση Στουρνάρα για αμοιβή σε όποιον "καρφώνει" στην εφορία όποιον φοροδιαφεύγει, είναι το απαύγασμα της… γερμανικότητας του.
«Η συνεχής ηθική ευαισθητοποίηση και εγρήγορση των πολιτών είναι προϋπόθεση για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος ανεξάρτητα από τα υλικά κίνητρα που δύναται να θεσμοθετηθούν», τονίζει σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη δήθεν Βουλή, για το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις παροχής κινήτρων για όσους καταγγέλλουν φορολογικά αδικήματα τρίτων.
Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Θανάση Νταβλούρου με την οποία καλούσε τα αρμόδια υπουργεία να εξηγήσουν για ποιο λόγο, εδώ και 5 χρόνια, δεν υλοποιείται το νομικό εργαλείο παροχής κινήτρων, με στόχο την καταπολέμηση δήθεν του παραεμπορίου, λαθρεμπορίου καυσίμων …«βλέπε Μελισσανιδης» και τσιγάρων, που προκαλούν υπερβολική ζημία στο Ελληνικό Δημόσιο.
Ο βουλευτής έχει επισημάνει ότι με το Ν. 3610/2007
«όποιος καταγγείλει και πιστοποιηθεί φορολογική ή τελωνειακή παράβαση δικαιούται από το Δημόσιο αμοιβής ίσης με το 1/10 των προστίμων που εισπράχθηκαν». Με τον ίδιο νόμο έχει, επίσης, προβλεφθεί ότι «με απόφαση του υπουργού Οικονομικών ρυθμίζονται οι ειδικότερες προϋποθέσεις, η αρμόδια υπηρεσία και η διαδικασία καταβολής στους δικαιούχους της αμοιβής που προβλέπεται».

ΚΟΛΑΣΗ: Ολόγυμνες φωτογραφίες ελληνίδας πρωταθλήτριας στίβου για να …ξεχάσετε τον πόνο σας διέρρευσαν κατά λάθος στο facebook!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...