Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Μίλησε και η ..Πιπιλή, που σε κάθε …εργασία, ένιωθε στο..στόμα της, μεγάλη… υγρασία.



Μετά το Όχι ονόματα αγίων και εκκλησιών στις στάσεις των τρόλεϊ, του τραμ και του Μετρό, που ζήτησε η Πιπιλή στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και εξήγησε γιατί: «Την περασμένη φορά έμπλεξα τους Αγίους και αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Άγιο Δημήτριο» και το αναφέρει ο Βηματοδότης, ζήτησε μέσω του Αlpha 989 ο λογαριασμός να πάει  κατ'ευθείαν στην Μητρόπολη Πειραιώς, όταν θα έρθει το πρόστιμο από την Ευρώπη για το σύμφωνο συμβίωσης . Η συμβίωση ομόφυλων ζευγαριών ( έτσι μας επιβάλλει η ξεκουδούνωτη  Ευρώπη να αποκαλούμε πλέον τους πούστηδες και τις λεσβίες για λόγους ευγενείας )  είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με τη σχέση πολίτη πολιτείας και έχω στείλει επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο να μαζέψει αυτού του είδους τους Μητροπολίτες, που είναι οπαδοί του σκοταδισμού", τόνισε

Οι νορμάλ   δηλαδή είναι οπαδοί του σκοταδισμού και οι παραφύση ανωμαλλιάρηδες… παιδιά του ..φωτός. Άντε να μου χαθείτε ..ζώα. 


Στον χορό μπήκε με Απίστευτους χαρακτηρισμούς και ο Καρύδης : Ταλιμπάν και μουτζαχεντίν ο μητροπολίτης Σεραφείμ! Είπε ο εντεταλμένος της ανωμαλιάρας ευρωπαϊκής ένωσης ανακοινώνοντας μάλιστα ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει την τροπολογία υπέρ της επέκτασης του συμφώνου και στα ομόφυλα ζευγάρια εντός της ημέρας, ούτος ώστε να μπορούν και να υιοθετούν παιδιά. Τώρα το πώς θα ξεχωρίζουν τα παιδάκια τον μπαμπά ….Μήτσο, από την μαμά… Μπάμπη, είναι ένα ..θέμα.  
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εδω εχουμε διαλυσει και ασχολουνται πέντε υπουργοι για το θεμα των πουστηδων. Φωτια και τσεκουρι παλιοκουφάλες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...