Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Πήραν στο κατόπιν απόψε και τον Γερμενη με σκοπό να τον εκτελέσουν;



Προχθές ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Γιώργος Γερμενής, δήλωσε ότι αυτός ήταν ένας εκ των στόχων των στυγερών δολοφόνων ο οποίος κάθε Παρασκευή (ημέρα του φονικού) επισκέπτεται τα γραφεία του Ηρακλείου καθότι ανήκουν στην περιφέρειά του, και ότι οι πραγματικοί στόχοι ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Απόψε δύο άτομα με κράνη οδηγώντας  μοτοσυκλέτα όπως καταγγέλλει τον πήραν στο κατόπιν αναγκάζοντας τον να καταστρατηγήσει τον Κ.Ο.Κ για να διαφύγει και να πάει να …εισέρθει στην βουλή. Εάν συνέβη αυτό, τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή.


Εφιαλτικές στιγμές λοιπόν λέει ότι πέρασε πριν από δύο ώρες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, ο οποίος κατευθυνόμενος με το αυτοκίνητό του από την Καισαριανή προς την Βουλή, αντιλήφθηκε μια μηχανή με δύο άτομα να τον ακολουθούν! Ο ίδιος συνειδητοποίησε πως στη μηχανή επέβαιναν δύο άτομα με μαύρο κράνος ο συνοδηγός και λευκό ο οδηγός, ενώ μάλιστα όπως ο ίδιος λέει το λευκό κράνος είχε γείσο, όπως ακριβώς εκείνο του εκτελεστή στο Νέο Ηράκλειο.
Ο Γιώργος Γερμενής περνώντας με κόκκινο τα περισσότερα φανάρια έφτασε στη βουλή όπου και μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στο γκαράζ, ενώ την ίδια ώρα οι άγνωστοι τον καταδίωκαν! «Μπήκα στη βουλή και σώθηκα» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής στο makeleio.gr.
Πριν από λίγο μάλιστα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ περιέγραψε και την μηχανή, για την οποία ανέφερε ότι ήταν μεγάλου κυβισμού, όπως εκείνη των εκτελεστών!




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να μην το δοκιμασουν γιατι τα "ηρεμα" τωρινα θα ειναι ...παιδικη χαρά.Μεχρι ΕΔΩ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...