Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Θα την ..φαλιρίσουμε για να έχουμε δικαιολογία να την κλείσουμε.



Η συμφωνία του υπουργείου Οικονομικών για το μέλλον των αμυντικών συστημάτων αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο κ. Ευαγγελάτος στη χθεσινή συνάντηση του υπουργείου Οικονομικών με την τρόικα φέρεται να συμφωνήθηκε η συνέχιση της λειτουργίας των ΕΑΣ για 18 μήνες και να απολυθούν άμεσα 300 εργαζόμενοι σε αυτά. 
Στη συνέχεια να συρρικνωθούν περαιτέρω οι μονάδες των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και να μετατραπεί η εταιρεία σε στρατιωτικό εργοστάσιο, ενώ αν χρειαστεί να γίνουν και άλλες απολύσεις προκειμένου να μείνουν 340 εργαζόμενοι σε αυτά. 
Σημειώνεται ότι εάν τελικά περάσει το σχέδιο της τρόικας για τα ΕΑΣ τότε η παραγγελία της αμερικάνικης εταιρίας αξίας 230 εκατ. δολ. χάνεται αυτόματα, ενώ θα χαθούν και οι υπόλοιπες παραγγελίες από το εξωτερικό αφού καμία ξένη εταιρεία δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με μια εταιρεία που σε ενάμισι έτος θα βάλει στην ουσία λουκέτο. 
Έτσι αφού δεν θα έχει παραγγελίες και αντικείμενο εργασίας …δεν μας χρειάζεται και την κλείνουμε για να μην επιβαρύνει τον προϋπολογισμό. Το γνωστό κόλπο που έγινε και στον Σκαραμαγκά .Εάν ζοριστούν τα πράγματα βάζουμε τον τσατσοπουλο και τον Άδωνη να κάνουν χαζοδηλώσεις και ασχολούνται όλοι με αυτές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δε χρειαζονται τα εας .σφαιρες και διαφορα οπλικα συστηματα απευθειας απο Τουρκια ή Γερμανια.Οι δωσιλογοι την κανουν καλα τη δουλεια που τους αναθεσαν.Αν δε στομώσει το μαχαιρι προκοπη στην Ελλάδα δεν βλεπουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...