Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Δεν υπάρχει κάποιος να του βάλει… ζουρλομανδύα; O άθλιος πάει να ανάψει νέες…φωτιές.



Βγαίνει με δημοσίευμα χθες το γερμανικό περιοδικό Spiegel και κατονομάζει την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα σύμφωνα με έγγραφο της αμερικανικής υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας ως κέντρο υποκλοπών και παρακολούθησης επικοινωνιών και μάλιστα  το  έγγραφο σύμφωνα με τα Νέα περιλαμβάνεται στα στοιχεία που διέρρευσαν από τον πρώην συνεργάτη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Έντουαρντ Σνόουντεν.
Σύμφωνα με το Spiegel, λοιπόν εκτός από την ειδική μονάδα συλλογής πληροφοριών (SCS) που βρίσκεται στην Αθήνα, υπάρχει και εξοπλισμός που λειτουργεί εξ αποστάσεως χωρίς να απαιτείται η παρουσία προσωπικού. Ο εξοπλισμός τοποθετείται στους υψηλότερους ορόφους ή και στην ταράτσα των πρεσβειών και καλύπτεται με πάνελ ή κατασκευές για προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Μια τέτοια κατασκευή από λευκά δομικά υλικά διακρίνεται και στην οροφή της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα στο παλαιό κτίριο προς την πλευρά της οδού Πέτρου Κόκκαλη που καταλήγει στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Τι κάνει την ίδια ώρα ο αρχιπροδότης των Ιμίων ΠΑΓΚΑΛΟΣ;

 Αποκαλύπτει ότι η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθούσε τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα .Το είπε  σήμερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήμα FM .
Δήλωσε ότι επί υπουργίας του στο υπουργείο Εξωτερικών γίνονταν παρακολουθήσεις και «στόχος» ήταν ο αμερικανός πρεσβευτής, ωστόσο δεν διευκρίνισε ακριβώς για ποιο χρονικό διάστημα μιλάει. 
 Σημείωσε δε ότι «δεν μάθαμε τίποτε καινούριο, γιατί ξέραμε τα πάντα, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό να ακούμε τον αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα να μιλάει με τον πρεσβευτή στην Άγκυρα και το Στέιτ Ντιπαρτμεντ με ακατάλληλες για ανηλίκους εκφράσεις». 
Υπογράμμισε πάντως ότι έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια και άρα «έχουν παραγραφεί τα πάντα». Είπε επίσης ότι οι παρακολουθήσεις σταμάτησαν γιατί «το κατάλαβαν οι Αμερικανοί». 




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποινικός Κώδικας - Άρθρο 146, παρ.1

Παραβίαση μυστικών της Πολιτείας:
1. Όποιος με πρόθεσή του και παράνομα παραδίδει ή αφήνει να περιέλθουν στην κατοχή ή τη γνώση άλλου έγγραφα, σχέδια ή άλλα πράγματα ή ειδήσεις που τα συμφέροντα της πολιτείας ή των συμμάχων της επιβάλλουν να τηρηθούν απόρρητα απέναντι σε ξένη κυβέρνηση, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.

Ο Πάγκαλος είναι εν ολίγοις η προσωποποίηση του αμαρτωλού, άχρηστου, συστημικού και ανίκανου ΠΑΣΟΚ.
Ο Πάγκαλος σε κάθε ευνομούμενη δημοκρατική πολιτεία θα ήταν ,μετά το βίο και την πολιτεία του τις τελευταίες 2 δεκαετίες ,είτε στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών από μη φυσικά αίτια(ο τρόπος θανάτου αφήνεται ελεύθερος στη φαντασία του κάθε αναγνώστη) είτε στο Νεκροτομείο Κλινικών της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που φημίζεται για τη συλλογή του από αρκούδες, αγριογούρουνα, μουλάρια και λοιπά ευμεγέθη θηλαστικά ζώα...

Ανώνυμος είπε...

Οι δηλώσεις του εθνοπροδότη παγκαλου ήρθαν για αντιπερισπασμό ,πάσα στα αμερικανά δηλ.Σε αντίθετη περιπτωση ακόμα γελάνε οι πράκτορες της NSA.Τέτοιο σούργελο δεν ξανάδε ο πλανήτης όλος.Και να σκεφτουμε μονο οτι αυτο το παχυδερμο ηταν σε κρισιμα ποστα σε πιανει σύγκρυο .Αντε ρε κατακαυμενη Ελλάδα σε τι χερια ήσουν και είσαι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...