Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Κερνάμε και ..ουίσκι στο..πατάρι .



Παρά τις ενστάσεις βουλευτών και στελεχών του κόμματός του στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου τα δύο κόμματα να συμπορευτούν -τουλάχιστον ως ένα σημείο- στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύονται στην «κυριακάτικη δημοκρατία», πριν από λίγες μέρες οι δύο άνδρες είχαν τετ α τετ στη Βουλή, όπου, μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε να στηρίξουν από κοινού ορισμένους υποψηφίους σε συγκεκριμένες περιφέρειες και δήμους. Για την Περιφέρεια Αττικής.  Μάλιστα, ο κ. Καμμένος φέρεται ότι ζήτησε από τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ να καταλήξουν στο όνομα του Γιάννη Δημαρά, χωρίς όμως ο κ. Τσίπρας να δώσει ξεκάθαρη απάντηση.Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν προτίθενται να κατέβουν στις εκλογές με δικά τους αυτόνομα ψηφοδέλτια, αλλά να συνάψουν συνεργασίες, στηρίζοντας καθαρά και άφθαρτα πρόσωπα, που δεν στηρίζουν το Μνημόνιο. Οπως λένε στους ΑΝ.ΕΛ., «αν κρίνουμε ότι κάποιος αξίζει να στηριχθεί, θα το κάνουμε, ακόμα κι αν προέρχεται και από το ΚΚΕ».

Παρεμπιπτόντως μάθαμε ότι ο Μπένυ δεν θα πάει στην παρέλαση. και το έχουν ρίξει οι θεσσαλονικείς στο θρήνο και οδυρμό. Ορισμένοι μάλιστα φανατικοί πασοκτζηδες ετοιμάζονται για χαρακίρι στην καμάρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...