Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Τον καλεί το παράνομο πασοκ και άλλα φρούτα να… παρανομήσει.



Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΦΕΚ Β' 1488/6-10-2006), η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και όλες οι άλλες, είναι υποχρεωμένες να αποστείλουν προσκλήσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλους τους βουλευτές, όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο'' Δεν υπάρχει απολύτως καμία δυνατότητα να εφαρμόσουν οι περιφερειάρχες  κάτι διαφορετικό από αυτό που ορίζει ο νόμος εκτός εάν παρανομήσουν. Αυτό το λέμε διότι κάποιοι ανεγκέφαλοι εγκάλεσαν τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστα γιατί κάλεσε την χρυσή αυγή στην παρέλαση.
 Μάλιστα το πήγαν παραπέρα λέγοντας η εμείς οι αυτοί.  
Αρκετά δεν έχουν παραβεί όλους τους νόμους;
Εάν θέλουν να κάνουν τις παρελάσεις που μέχρι χθες ήθελαν να τις καταργήσουν, τσιφλίκι τους, είναι γελασμένοι.

Ακόμη και η θρασυτατη Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του προδοτικού αποκόμματος ΠΑΣΟΚ καταφέρεται εναντίον του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα  επειδή η Περιφέρεια έστειλε νόμιμα πρόσκληση στο Λαϊκό Σύνδεσμο για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη!

"Ο περιφερειάρχης φαίνεται δεν έχει ενημερωθεί πως η Χρυσή Αυγή έχει χαρακτηριστεί από τις ανακριτικές αρχές ως εγκληματική οργάνωση, ότι η ηγεσία της έχει προφυλακιστεί εξαιτίας αυτού, ότι έχει ως σκοπό την κατάλυση της δημοκρατίας, του κοινοβουλευτισμού και την εγκαθίδρυση ναζιστικού καθεστώτος", επισημάνει σε ανακοίνωση της η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει: Καλούμε τον Περιφερειάρχη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να ανακαλέσει αμέσως την πρόσκληση στους εκπροσώπους του μορφώματος της Χρυσής Αυγής. 

 



Η καλύτερη παρέλαση όλων εποχών τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη: Το πρόγραμμα

 

Γιορτή χωρίς λαό, prive στον Άγιο Δημήτριο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...