Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Όλα καλά… αλλά από τον ..κάθε...Πάχτα ποιος θα μας γλυτώσει;



Τι Θα γίνει τώρα; θα έχουμε και ποινικοποίηση των πολιτικών δηλώσεων ; Δεν θα φτάσουν οι φυλακές.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία η οποία έχει σχηματιστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, ο οποίος στο περιθώριο της ομιλίας του στην 78η ΔΕΘ προέτρεψε κατοίκους της Χαλκιδικής, που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους, να «λιντσάρουν το δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα».

Μετά το συμβάν αυτό, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών είχε δώσει εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα του άρθρου 184 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο «όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών».
Τη στήριξή του στους κατοίκους της Χαλκιδικής επανέλαβε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με αφορμή τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Χρήστο Πάχτα.

«Παραμένω στο πλευρό των κατοίκων της Χαλκιδικής. Στηρίζω τις μανάδες των παιδιών που ποτίζει αρσενικό η κυβέρνηση Σαμαρά, ο Πάχτας και η Ελληνικός Χρυσός» δήλωσε ο κ. Καμμένος.
Γιατί ξεχάσαμε ότι μέχρι και ο ..Σημίτης  τον απόλυσε μετά την επάρατη τροπολογία με την οποία θα δινόταν η δυνατότητα επέκτασης του ξενοδοχείου «Πόρτο Καράς», σε δασική έκταση, στη Σιδωνία Χαλκιδικής και επέτρεπε στον συγκεκριμένο επιχειρηματία να χτίσει μέσα σε δάσος πάνω από 5.000 σπίτια»

 

Χρήστος Πάχτας: Η πορεία μέχρι το σκάνδαλο(2004- 2012

 

Μα ποιος είναι τελικά αυτός ο ''κύριος'' Πάχτας


Τo σκάνδαλο Πάχτα - επένδυσης χρυσού στο FRANCE2




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...