Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Και ο γιαλός είναι στραβά, αλλά... και στραβά αρμενίζουμε.



Και τι δεν μας είπε  ο Στουρνάρας αργά χθες το βράδυ στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου "ΕΝΙΚΟΣ". Μάλιστα μας παρότρυνε έμμεσα να μην εξαγριώνουμε τους τραπεζίτες διότι μπορούν να μην δώσουν ούτε ένα ευρώ στην αγορά.
Τι μπορεί να πει κανείς και τι άλλο μπορεί να ακούσει κανείς από ένα Υπουργό Οικονομικών , που αυτός και οι προκάτοχοί του έχουν  δώσει μποναμά στους Τραπεζίτες ιδρώτα και αίμα του Ελληνικού Λαού άνω των 200 Δις Ευρώ !!!! 
Ότι ξέχασε να ελέγξει 22.000 πλούσιους μου μετέφεραν τεράστια ποσά στο εξωτερικό
-αλλά Ούτε και τη "λίστα Λαγκάρντ" ξεσκόνισε. Την στέλνει για ξεσκόνισμα στις κατά τόπους εφορίες.
Μετά σαλτάρουν γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες φανερές δημοσκοπήσεις και μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί, τα ποσοστά της ΧΑ, σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, κυμαίνονται μεταξύ 6,5% – 8%.

Τα ποσοστά αυτά δίνουν άνετα με αναγωγή ένα ποσοστό γύρω στο 10%. Σε κάθε περίπτωση και σε όλες τις φανερές δημοσκοπήσεις, η ΧΑ κρατά σταθερά την τρίτη θέση. Ταυτόχρονα όμως διώκεται ως εγκληματική οργάνωση και τα κορυφαία στελέχη της είναι στη φυλακή. Κάτι αφύσικο συμβαίνει εδώ!!!

Από τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών πληροφορούμαστε ότι οι εγγεγραμμένοι στους εθνικούς εκλογικούς καταλόγους, ανέρχονται σε 9.947.876 πολίτες, ενώ αυτοί που ψήφισαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές ανέρχονται σε 6.216.798 πολίτες ή ποσοστό συμμετοχής 62,49%. Επομένως, σύμφωνα με τις φανερές πάντα δημοσκοπήσεις, αυτή τη στιγμή (έπειτα από την ανωτέρω αναγωγή στο 10% περίπου), οι πολίτες που στηρίζουν τη ΧΑ κυμαίνονται μεταξύ 621.798 πολιτών (επί αυτών που ψήφισαν) και 994.786 πολιτών (επί αυτών που είναι εγγεγραμμένοι).

Ο πιο πάνω αριθμός των πολιτών που εξακολουθούν να στηρίζουν τη ΧΑ, παρά τις διώξεις που έχει υποστεί (και την απίστευτη εικοσιτετράωρη προπαγάνδα από τα μνημονιακά ΜΜΕ) ως εγκληματικής οργάνωσης, πρέπει να προβληματίσει πάρα πολύ σοβαρά. Προφανώς, όλοι αυτοί οι πολίτες που εξακολουθούν σταθερά να στηρίζουν τη ΧΑ, δεν είναι ούτε ναζί ούτε φασίστες, παρά τις ενοχές που επιδιώκουν να τους φορτώσουν οι μνημονιακοί δημοσιογράφοι. Είναι μάλλον οργισμένοι πολίτες που θέλουν πάση θυσία την τιμωρία του, υπεύθυνου για την κατάντια της χώρας, πολιτικού συστήματος.

Αυτό όμως που ξεκίνησε το πολιτικό σύστημα με τη ΧΑ, δηλαδή τη δίωξή της στο σύνολο ως εγκληματικής οργάνωσης, αποδεικνύεται πλέον ολισθηρό και πάρα πολύ επικίνδυνο. Από τη στιγμή που μεγάλη μερίδα του λαού δεν έκανε πίσω εγκαταλείποντας πλήρως τη ΧΑ, αλλά εξακολουθεί να τη στηρίζει, σε τόσο μεγάλο ποσοστό, τότε δημιουργείται μια νέα απρόβλεπτη εξέλιξη. Αυτή είναι ότι, τόσο αυτό το τμήμα του λαού που στηρίζει τη ΧΑ, όσο και ο υπόλοιπος λαός, εθίζονται πλέον στην ιδέα ότι μπορούν να ψηφίζονται και να νομιμοποιούνται μέσω της ψήφου εγκληματικές οργανώσεις. Επομένως, αν σε κάποιο μεταγενέστερο χρόνο αρχίσουν να εκτελούνται και εγκλήματα σε δημόσια πλέον θέα, αυτά θα θεωρούνται περίπου αναμενόμενα.

Αυτό είναι το τραγικότερο σφάλμα που έκανε το πολιτικό σύστημα με τη δίωξη, με αυτό τον τρόπο, της ΧΑ. Τώρα είναι υποχρεωμένο είτε να καταργήσει εντελώς τη ΧΑ, παραβιάζοντας όμως το Σύνταγμα και εξαγριώνοντας άσχημα το 10% περίπου του λαού, είτε θα είναι υπεύθυνο για τον εθισμό του λαού στο να ψηφίζει εγκληματικές οργανώσεις.

Όλα αυτά δυστυχώς δεν προμηνύουν τίποτα καλό για τη συνέχεια. Η μάχη έπρεπε να δοθεί σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο, ενώ η Δικαιοσύνη έπρεπε να είναι ανεξάρτητη και να διώκει τα αυτεπάγγελτα διωκόμενα επιμέρους εγκλήματα, κατά την εκτέλεσή τους.

Τώρα, ο ασκός του Αιόλου άνοιξε…





Ακόμη και τον μέχρι χθες …δολοφόνο  επιστράτευσαν αφού γράφουν …Από αυτά που λέει ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ θα καταλάβετε τι σημαίνει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ..

Είπε ο….Kασιδιάρης: Γελάει ο ελληνικός λαός με τα σφαγμένα αρνιά και τα τανκς στη Βουλή [BINTEO]

 

Όμως…..Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΗ ΚΑΦΕΤΖΟΥ - ΟΡΝΙΘΟΣΚΟΠΟΣ - ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΛΟΥΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΔΟΡΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΓΑΡΔΟΥΜΠΟΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!

Το  kourdistoportocali  έχει το παρακάτω  άρθρο που εάν το διαβάσουν οι πολίτες θα …γίνουν… όλοι χρυσαυγίτες. Εάν έχει τέτοια δύναμη ένα κόμμα αξίζει ο κόπος να το υπερψηφίσεις.

Συμβόλαια εκτέλεσης των χορηγών της Χρυσής Αυγής από ξένες μυστικές υπηρεσίες βλέπουν Γερμανοί δημοσιογράφοι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...