Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η Λιάνα τρέχει να προλάβει την διαφαινόμενη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ



Πολλή συζήτηση και στον Περισσό, αλλά και στην Κουμουνδούρου προκάλεσε μία συνέντευξη της "μαρτυριάρας" Λιάνας Κανέλλη, αλλά όχι και στα Μ.Μ.Ε  αφού η βουλευτής του ΚΚΕ αφήνει για πρώτη φορά ένα παράθυρο για συγκρότηση ενός κοινού μετώπου της Αριστεράς ενάντια στον φασισμό.
Παρά τη γραμμή απομονωτισμού και την απόρριψη κάθε υπόνοιας συνεργασίας που ακολουθεί το ΚΚΕ από το … 1993 και εξής, η Λιάνα Κανέλλη εμφανίστηκε σε εντελώς άλλη γραμμή, επιβεβαιώνοντας μάλλον όσους πιστεύουν ότι στο εσωτερικό του Περισσού τελούνται υπόγειες διεργασίες.
Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μετωπική δράση της αριστεράς προκειμένου να αντιμετωπιστεί η άνοδος του φασισμού, εκείνη απάντησε θετικά λέγοντας ότι «υπάρχουν και γεννιούνται και είναι και παρήγορες, αλλά να μην τις περιμένετε από τα κόμματα ενόψει προεκλογικής περιόδου». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «πρέπει να υπάρξουν κοινές πρωτοβουλίες, με έμφαση στην κοινωνική βάση». Αυτό είναι και το μεγάλο κόλπο της θεωρίας  των … δυο άκρων, που κόντεψε να χαλάσει ο ηλίθιος Λαζαρίδης . Ο σύριζα δεν συγκαταλέγετε στα άκρα αλλά στο συνεργαζόμενο  κέντρο αφού το ΠΑΣΟΚ είναι τελειωμένο. Εξάλλου ούτε τον Συριζα ούτε την Ν.Δ «εξυπηρετούν» τα ποσοστά.
 Και το κερασάκι στην τούρτα: η Λιάνα Κανέλλη δεν είπε όσα είπε σε έναν… «ουδέτερο» δημοσιογραφικά σταθμό, αλλά στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι «Στο Κόκκινο 105,5»…

Αλ. Τσίπρας: Το φίδι βγήκε από το αυγό του και μας απειλεί όλους - Θα κυβερνήσουμε για πολλά χρόνια

Πρ. Παυλόπουλος: Αδιανόητο να χαρακτηρίζεται "άκρο" το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δεν είναι ώρα για ένταση, κύριε Λαζαρίδη


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ Η ΓΡΙΑ ΒΑΒΩ ...??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...