Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Βορίδης είναι ποιο "μαύρος" από τον Μιχαλολιάκο.





Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR βρέθηκε προσκεκλημένος ο νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, και δήθεν πρώην ακροδεξιός  Μάκης Βορίδης που ειναι πολύ ποιο επικίνδυνος πολιτικά από τον.. διωκόμενο Μιχαλολιάκο και απάντησε στις ερωτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου και της Μάρας Ζαχαρέα.
Αναφορικά με τη δήλωση του κ. Μιχαλολιάκου περί παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, απάντησε: « Η Χρυσή Αυγή ας κάνει ότι νομίζει, είναι προφανές ότι εκείνο που προσπαθεί να κάνει η Χρυσή Αυγή είναι να παρεμποδίσει την έρευνα η οποία διεξάγεται και να την εμποδίσει να φτάσει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.»
Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου γιατί προέτρεψαν, στη Βουλή, να παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, απάντησε: «Εγώ επεσήμανα πως αυτό είναι εκτροπή, χρησιμοποιώντας πολιτικά τον όρο» και συμπλήρωσε: «προκαλούν εκλογές, γιατί άραγε; Βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση. Προσπαθούν να εκβιάσουν ώστε να μην ολοκληρωθεί η έρευνα.  Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εκβιαστεί. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα χάσουν τις έδρες τους.»
Κλείνοντας, ο Νίκος Χατζηνικολάου διαβάζοντας τα μηνύματα των τηλεθεατών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ρώτησε τον κ. Βορίδη για το αν συνυπήρξε με τον Νίκο Μιχαλολιάκο στη νεολαία της ΕΠΕΝ.
«Δεν συνυπήρξαμε ποτέ με τον Μιχαλολιάκο στη νεολαία της ΕΠΕΝ» έχουμε μια διαφορά οκτώ μηνών στην αρχηγία. Εγώ ανέλαβα μετά ΑΠΟ ΟΚΤΩ  ΜΗΝΕΣ την ΕΠΕΝ.

Όταν καταλάβουν τι σοι πολιτικό κουμάσι είναι θα είναι πολύ αργά.
Το ξαναλέμε για να το εμπεδώσουν κάποιοι .Είναι πολιτικά ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Ο κουμπάρος του ο ΛΕΠΕΝ είναι του… νηπιαγωγείου μπροστά του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...