Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Μη …ανιχνεύσιμο το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στην Α. Αθηνών, αλλά…..κυβερνά.



Την απογοήτευση σκόρπισε στη Χαριλάου Τρικούπη η τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis,

Σε μέτρηση την οποία διενήργησε η ίδια εταιρία, τον Ιούλιο, στην Α' Αθηνών το ΠΑΣΟΚ -όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «κυριακάτικη δημοκρατία»- εμφανίζει μέχρι και... μηδενικά (ναι!) ποσοστά.

Για την ακρίβεια, στις ηλικίες 18-34 ετών -εκεί όπου άλλοτε σάρωνε- τα ευρήματα της μέτρησης για το ΠΑΣΟΚ δείχνουν μια κουκκίδα, δηλαδή ποσοστό που δεν ανιχνεύεται καν και ως εκ τούτου δεν μπορεί να καταγραφεί στην έρευνα. Άλλοτε, αυτό το σημάδι έμπαινε στα ευρήματα για τα κόμματα που δεν κατάφερναν να εξασφαλίσουν ούτε καν το όριο εισόδου στη Βουλή.

Κι αν στις νεότερες ηλικίες, το ΠΑΣΟΚ παίρνει μήδεν και δεν το ψηφίζει πια κανείς, δεν είναι καλύτερα τα πράγματα στις μεγαλύτερες. Στις ηλικίες 35-44 ετών παίρνει 1,8% και στις ηλικίες 45-54 ετών παίρνει 1,6%. Αλλά και οι μεγαλύτεροι ψηφοφόροι το έχουν εγκαταλείψει. Στις ηλικίες 55-64 ετών συγκεντρώνει μόλις 2,9%. Και μόνο στους άνω των 65, το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει ποσοστό 10,9%, που και αυτό είναι χαμηλότερο από το πανελλαδικό ποσοστό των τελευταίων εκλογών.

Κατά μέσον όρο, το ΠΑΣΟΚ στην Α' Αθηνών συγκεντρώνει 3,6%. Ποιο ήταν το ποσοστό που είχε πάρει στις εκλογές του Ιουνίου 2012 στην ίδια περιφέρεια; 8,72%. Αρα, έναν χρόνο αργότερα -κι ενώ έχει αναβαθμίσει τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση- εμφανίζεται να έχει χάσει περίπου το 60% της δύναμής του...

Στην ίδια μέτρηση για την Α' Αθηνών τον Ιούλιο η Ν.Δ. είχε όσον αφορά την πρόθεση ψήφου προβάδισμα 3,5 μονάδων, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (21,3% με 17,8%), ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται καθαρά η Χρυσή Αυγή με 9,4%. Στο 3% περιορίζεται, εκτός από το ΠΑΣΟΚ, και η ΔΗΜ.ΑΡ., που στις τελευταίες εκλογές είχε πάρει στην περιφέρεια αυτή 7,37%.

dimokratianews.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ψοφήσουν οι ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ!
Σκεψου πόσο κωλόγερος είναι ο άλλος που σηκώνεται μέσα στο κατάκεντρο των Αθηνών με τους αφρικανοπακιστανούς να καραδοκούν σε κάθε γωνιά να πάει να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ.
Πρέπει να μισεί πολύ την κοινωνία...
Επειδή δηλαδή ο κωλόγερος δεν μπορεί να γαμήσει πάει και ψηφίζει το ΠΑΣΟΚ κι έτσι έμμεσα μας γαμάει όλους μας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ!
ΕΝΑΣ ΚΑΙΑΔΑΣ(ΟΧΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ) ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΥΣ!
ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,
ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΛΗΛΛΟΤΡΩΓΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΟΓΔΟΝΤΑ!
ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ,
ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΩΣ ΛΑΟΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...