Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ρε αυτός έκλεψε την πρόταση του Καρατζαφέρη



Μερικές από τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, εάν και εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, αποκάλυψε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.
Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιτρέψει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και συμπλήρωσε: «Ζητάμε εκλογές, γιατί δεν αντέχει άλλο ο κόσμος».

Απέφυγε ωστόσο να προσδιορίσει σε πόσο χρονικό διάστημα θα μπορούσε να γίνει η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αν και εκτίμησε, εκ νέου, ότι το τρέχον πρόγραμμα, «δεν βγαίνει».

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι «οι τράπεζες θα τεθούν υπό δημόσιο έλεγχο και σε 300.000 νοικοκυριά που είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, θα παρέχουμε δωρεάν ρεύμα», ενώ «η ΔΕΗ θα τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα «κόκκινα» δάνεια και υπογράμμισε πως «δεν θα γίνουμε τριτοκοσμική χώρα».

Από το βήμα του 4ου συνεδρίου του ΛΑΟΣ (4/7/09) στην Αθήνα ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε ότι η νέα πολιτική θεωρία του κόμματος (και απάντηση στο νεοφιλελευθερισμό και το σοσιαλισμό) είναι αυτή του πατριωτικού παρεμβατισμού. «το κράτος πρόνοιας θα είναι για όλους, με δωρεάν τα πρώτα κυβικά μέτρα νερού και τις πρώτες εκατό κιλοβατώρες».



Και μια δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη, ο οποίος είναι ...εκτός Βουλής:

«Ελπίζω τόσο η εκτελεστική όσο και η δικαστική εξουσία να πατάνε σε στέρεο έδαφος, θα ήταν τραγικό να μη συμβαίνει αυτό, η υπόθεση πρέπει να είναι καλά δεμένη γιατί διαφορετικά θα γυρίσει μπούμερανγκ», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ επεσήμανε ότι «θα ήταν λάθος να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, γιατί θα μπορούσε να επιστρέψει στις εκλογές με κάποια άλλη ονομασία. Παράλληλα ευχήθηκε «να γίνει πραγματικότητα η απειλή του Νίκου Μιχαλολιάκου περί παραίτησης των βουλευτών του, τονίζοντας ότι έτσι θα πάρει πίσω αυτό που του λεηλάτησαν». «Στις επόμενες εκλογές, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός θα είναι παρών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε όλοι ..μιλάνε και οι..κόλοι

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΟΥΡΔΑΣ!!!Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!ΟΥΣΤ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...