Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Χωρίς λόγια …γιατί δεν..υπάρχουν .



Η «είδηση» σοκάρει και φανερώνει την εφιαλτική και αδιέξοδη κατάσταση στην οποία έχουν οδηγηθεί χιλιάδες ελληνικές οικογένειες. Ναι, κύριοι, για ένα κουτί μαρκαδόρους...

Πριν από λίγες ημέρες, το παιδί του ξεκίνησε σχολείο. Εντάξει με τα βιβλία - αυτά τουλάχιστον είναι ακόμα δωρεάν. Δεν αρκούν όμως. Η λίστα από το σχολείο είναι μεγάλη. Τετράδια, μολύβια, μπογιές, ξύστρες... Χαοτικός ο κατάλογος για μία ή πολλές οικογένειες για τις οποίες ακόμη και η αγορά ενός μολυβιού συνιστά πολυτέλεια στην εποχή της βαθιάς κρίσης και της απελπισίας. Τα χρήματα δεν φτάνουν, αλλά το παιδί του δεν θα το αφήσει ποτέ να πάει σχολείο δίχως τους πολύχρωμους μαρκαδόρους που του ζήτησαν.

Την περασμένη Τρίτη, μπήκε σε ένα μαγαζί και όταν πλησίασε το ράφι με τους μαρκαδόρους, χωρίς δεύτερη σκέψη άρπαξε ένα κουτί από δαύτους και το 'κρυψε στα ρούχα του. Έγινε, όμως, αντιληπτός από υπαλλήλους. Πάει να φύγει από το μαγαζί αλλά τον σταματούν. Είχε ήδη ειδοποιηθεί και η Αστυνομία. Τον πλησιάζουν για να τον συλλάβουν. Ο δραματικός πατέρας ξεσπά σε κλάματα. Πώς αλλιώς; Ποτέ στη ζωή του δεν είχε κλέψει. Έγινε κλέφτης στα 46 του για ένα κουτί μαρκαδόρους. Για το παιδί του.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Λύγισε. Μόλις τον άκουσε, λύγισε και ο εισαγγελέας. Άφησε τον άνθρωπο ελεύθερο.

http://www.enet.gr/

Χαμογελαστή και με casual εμφάνιση η Νατάσα Καραμανλή απαθανατίστηκε σε μια σπάνια βραδινή της έξοδο στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...