Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Αφήστε τις μαλακίες , Ένα επιπλέον μητσοκατο-κολόπαιδο του κερατά είναι.



Θα βαρεθεί η Siemens να κουβαλά νταλίκες με ηλεκτρικές συσκευές στους άχρηστους και ανεύθυνους πολίτες των νομών προς εξαγορά ψήφων. Πολύ καλά όμως να πάθουν όποιοι ψηφίσουν ένα μητσοτακικό παλιόπαιδο στην περιφερειακή εξουσία.
Έντονα φημολογείται το τελευταίο διάστημα ότι ετοιμάζεται με προσεκτικά βήματα η υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη, για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στις Περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.
Ο Κώστας Μπακογιάννης μετά την επιτυχημένη θητεία του στο δήμο Καρπενησίου και με δεδομένη τη δημοφιλία του πέραν των στενών ορίων του Δήμου του, σχεδιάζει, καθώς λέγεται, το επόμενο βήμα. Η Βουλή μοιάζει να είναι εκτός των άμεσων προσωπικών του στόχων, καθώς τόσο η παρουσία σε αυτήν δύο άμεσα συγγενικών του προσώπων και μελών της οικογένειας Μητσοτάκη, όσο και η γενικότερη δυσφορία του κόσμου προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας, καθιστούν μια τέτοια προοπτική άκαιρη και αντιφατική προς το προφίλ του «ελπιδοφόρου και αυτόφωτου αυτοδιοικητικού» που ο ίδιος έχει οικοδομήσει.
Τυχόν υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη στην Περιφέρεια, πρέπει σαφώς να στελεχωθεί από ικανά μέλη και από τους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ήδη και ειδικά για τους «υπαρχηγούς» – υποψήφιους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού, εξετάζονται ονόματα και βιογραφικά πιθανών υποψηφίων με στόχο τη δημιουργία μιας συμπαγούς ομάδας από νέους και ει δυνατόν άφθαρτους αυτοδιοικητικούς ευρείας αποδοχής, η οποία θα μπορεί να μείνει εκλογικά αλώβητη από τη φθορά του πολιτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...