Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ποια είναι η πουτανίτσα κόρη ευρωβουλευτή που …ενοχλεί τον dj. Να την βγάλουμε στο..κλαρί.



Για εκδήλωση που δεν δηλώθηκε στην εφορία φέρονται να συνελήφθησαν ο γνωστός dj Β. Τσιλιχρήστος και ένας εκ των ιδιοκτητών του εστιατορίου, όπου πραγματοποιήθηκε, στη Μύκονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός dj ήταν προγραμματισμένο να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους, στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του εστιατορίου.
Ένα τηλεφώνημα που έλαβε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή όμως, τον πληροφόρησε, ότι κλιμάκιο του ΣΔΟΕ ήταν καθ' οδόν για το μαγαζί, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πρόωρα.
Λίγες ώρες αργότερα, τον συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Πάντως, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Β. Τσιλιχρήστος διευκρινίζει:
"Κατ’ αρχήν θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φίλους του κ. Βασίλειου Τσιλιχρήστου για την απουσία του από το event της 21ης Αυγούστου 2013 στο ΝΑΜMΟS της Μυκόνου. Η απουσία του δεν οφειλόταν στους λόγους που αναφέρονται σε διάφορες ιστοσελίδες στο internet, αφού δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα με το ΣΔΟΕ, αλλά καθαρά σε προσωπικό του πρόβλημα, το οποίο τον απασχολεί τα τελευταία πέντε χρόνια και βρίσκεται σε έξαρση κατά το τελευταίο έτος".
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα τελευταία χρόνια ο κ. Τσιλιχρήστος υφίσταται σοβαρότατες παρενοχλήσεις και δέχεται εκβιαστικά τηλεφωνήματα από κόρη τέως Ευρωβουλευτή, εξαιτίας των οποίων κατέφυγε στην Ελληνική Δικαιοσύνη και εκδόθηκε ήδη σχετική απόφαση σε βάρος της, η οποία της απαγορεύει να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.
Αποτέλεσμα των ενεργειών του αυτών ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο, να δέχεται κατά καιρούς από την εν λόγω κυρία ψευδείς μηνύσεις με το ίδιο περιεχόμενο, ότι δηλαδή την εξυβρίζει τηλεφωνικά, με συνέπεια να κινείται σε βάρος του η διαδικασία του αυτοφώρου και να είναι έτσι αδύνατη η εκτέλεση των καθηκόντων του, γεγονός το οποίο συνέβη και χθες 21-8-2013 και βέβαια μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...