Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Τίποτα δεν θα γίνει... γιατί οι κολοεβραίοι έχουν πυρηνικά.




Σε επιφυλακή όλες οι αντιπυραυλικές μονάδες των Αrrow I/II και των Iron Dome στο Ισραήλ καθώς σε περίπτωση έναρξης των επιδρομών των δυτικών κατά της Συρίας δεν αποκλείεται το εβραϊκό κράτος να δεχθεί βροχή ρουκετών από την Χεζμπολάχ, αλλά και πολύ σοβαρότερα αντίποινα με SCUD-C και άλλα βλήματα του συριακού οπλοστασίου.

Το ισραηλινό Στρατιωτικό Ραδιόφωνο, ανακοίνωσε πως τίθενται σε επιφυλακή όλες οι αντιπυραυλικές μονάδες άμυνας της χώρας, καθώς υπάρχει «ανοιχτό» το ενδεχόμενο η Συρία να προβεί σε αντίποινα κατά της χώρας, εάν γίνει στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ, μεταδίδει το Reuters.
 
Στο ραδιόφωνο, δεν μεταδόθηκαν όλες οι γραμμές άμυνας, ο αριθμός τους και οι τοποθεσίες στις οποίες έχουν αναπτυχθεί για λόγους ασφαλείας, ωστόσο το Reuters επισημαίνει ότι υπάρχουν μέτρα ασφαλείας για πιθανή επίθεση με πυραύλους βραχείας και μακράς τροχιάς.
Σύρος αξιωματούχος είχε δηλώσει πρόσφατα πως σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης στη Συρία η τελευταία θα απαντήσει βομβαρδίζοντας το Ισραήλ με «στρατηγικά όπλα», προκαλώντας ένα γενικευμένο πόλεμο.
«Εάν η Δαμασκός δεχθεί επίθεση το Τελ Αβίβ θα γίνει στόχος επίσης και τότε ένας γενικευμένος πόλεμος θα ξεσπάσει μεταξύ των δύο χωρών» είχε πει πιο συγκεκριμένα ο Σύρος αξιωματούχος στο ιρανικό πρακτορείο Fars.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αμερικανικό υποβρύχιο USS Florida SSGN 728 με δυνατότητα μεταφοράς 154 βλημάτων πλεύσης (cruise) UGM-109 Tomahawk (τοποθετημένοι ανά επτάδες στους 22 από τους 24 σωλήνες κάθετης εκτόξευσης βαλλιστικών βλημάτων που διαθέτουν, έχει αναπτυχθεί κοντά στις συριακές ακτές.
Στις 24 Μαΐου 2013 το USS Florida SSGN 728 επισκέφθηκε τη Σούδα στην Κρήτη στο πλαίσιο της επιχειρησιακής του ανάπτυξης στην περιοχή ευθύνης του 6ου Στόλου των ΗΠΑ (Μεσόγειος).
Ας σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο υποβρύχιο κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στη Λιβύη (2011) εκτόξευσε περισσότερα από 90 βλήματα Tomahawk και έγινε έτσι η πρώτη μονάδα στην ιστορία του Ναυτικού των ΗΠΑ που εκτέλεσε τόσο πολλές αποστολές κρούσης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δεν σκότωσε κανένα γιατί οι πύραυλοι του …έμπαιναν από το παράθυρο και έβγαιναν από τη μπαλκονόπορτα.
Τους ..κολοεβραίους δυστυχώς τους θαυμάζουμε , διότι μακάρι να ….ήμασταν εβραίοι σε ότι αφορά τα εθνικά μας θέματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΔΟΥΛΟΙ.
ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...