Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ότι μαλακία θέλεις θα την ακούσεις ….στις γερμανικές εκλογές



«Βαρέλι δίχως πάτο» για τον Γερμανό φορολογούμενο χαρακτήρισε την Ελλάδα ο επικεφαλής του κόμματος της Αριστεράς (Die Linke), Μπερντ Ρίξινγκερ, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την κατάσταση αυτή στην πολιτική που ακολουθούν οι Άνγκελα Μέρκελ και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr, μιλώντας στην εφημερίδα Neue Osnabrücker Zeitung, ο κ. Ρίξινγκερ υπογράμμισε πως «ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ομολογεί για λογαριασμό της Άνγκελα Μέρκελ ότι η λανθασμένη πολιτική στην αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα εξελίσσεται για τον Γερμανό φορολογούμενο σε βαρέλι χωρίς πάτο».

Υπογράμμισε, επίσης, ότι, πριν αρχίσει η κουβέντα για νέα βοήθεια προς την Ελλάδα, θα πρέπει να πληρούνται δύο προϋποθέσεις: «πρώτον, το ελληνικό Δημόσιο θα πρέπει να επιβάλει φόρο αλληλεγγύης 50% σε όλες τις περιουσίες άνω του ενός εκατ. ευρώ».

«Και δεύτερον» συνέχισε, «όλα τα περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα άνω του 1.000.000, που διαθέτουν Έλληνες στο εξωτερικό, θα πρέπει να παγώσουν και να συγκριθούν με τους ελληνικούς καταλόγους με φοροφυγάδες. Και αν διαπιστωθεί φοροδιαφυγή, να κατάσχονται τα περιουσιακά στοιχεία».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...