Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ξεσηκώθηκαν όλες οι ευρωπουστάρες κατά του Πούτιν



Σαν να λέμε…. πουστάρες όλου του κόσμου ενωθείτε.  Δύο ακόμη υπουργοί της κυβέρνησης της Γερμανίας προσέθεσαν τη φωνή τους σε εκείνες που επικρίνουν τον νόμο περί «ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας» στη Ρωσία, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μοιάζει να οδηγεί τη χώρα του σε μια «τέλεια δικτατορία», ενώ είναι …..δημοκρατικό που πηδάνε όλους τους… ετερόφυλους του νότου . Οι συγκεκριμένοι υπουργοί, σημαίνοντα στελέχη των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), του κόμματος του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, ο οποίος είναι… ομοφυλόφιλος και έχει ήδη επικρίνει το συγκεκριμένο νομοθέτημα, επέλεξαν εσκεμμένα τις λέξεις που χρησιμοποίησαν, ώστε να αντιπαραβληθούν σε μια παλαιότερη δήλωση του πρώην καγκελάριου Γκέρχαρντ Σρέντερ ο οποίος είχε υποστηρίξει πως ο Πούτιν είναι ένας «τέλειος δημοκράτης». «Πρέπει να κάνουμε σαφές όταν ερχόμαστε σε επαφή με Ρώσους πολιτικούς ότι αυτή η κατάρρευση των θεμελιωδών δημοκρατικών αξιών δεν είναι αποδεκτή και ότι η Ρωσία κινείται προς το να καταστεί μια τέλεια δικτατορία», επισήμανε ο υπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της κυβέρνησης, Ντιρκ Νίμπελ, μιλώντας σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο N24.Η υπουργός Δικαιοσύνης Ζαμπίνε Λόιτχοϊσερ-Σνάρενμπεργκερ δήλωσε στην εφημερίδα Welt am Sonntag πως «η Ρωσία κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα προς το να γίνει μια τέλεια δικτατορία εξοστρακίζοντας τους ομοφυλόφιλους». Οι επικριτές του νόμου αυτού, ο οποίος έθεσε εκτός νόμου την «προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας», λένε ότι ουσιαστικά ποινικοποιεί όλες τις εκδηλώσεις ή τις διαδηλώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για να διωχθεί ποινικά οποιοσδήποτε εκφράζεται υπέρ των ομοφυλόφιλων. Ο νόμος αυτός, όπως και η απαγόρευση της υιοθεσίας παιδιών από ζευγάρια του ιδίου φύλου, εντάσσεται στην πιο συντηρητική πορεία που ακολουθεί ο Πούτιν στα κοινωνικά θέματα μετά την επάνοδό του στο Κρεμλίνο το 2012.

Στο Δευτερονόμιο 7:13A, 14A λέει…..και θα σε αγαπήσει, και θα σε ευλογήσει, και θα σε πληθύνει και θα ευλογήσει τον καρπό τής κοιλιάς σου.

Δεν λέει της τρύπας του κόλου σου….κύριοι ….

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΟΡΘΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΑΡΙΛΑ .....

Ανώνυμος είπε...

Πολλα αρθρα σου περιεχουν τη λεξη πουστης η παραγωγα της για να προκαλεσεις. Με τα εμετικα κυρυγματα μισους σου εναντιον ανθρωπων που επιστημονικα αποδεδειγμενα αποτελουν μια ειδιαιτεροτητα της φυσης της ταξης του 10%, ψαξτο. Οσο για το δευτερονομιο που αναφερεις η προτροπη για γενεοκτονια δολοφονια αθωων ανθρωπων δεν μου φαινεται και πολυ χριστιανικο.

Ixnos είπε...

Δεν μας ενδιαφέρει κύριε η ιδιαιτερότητα του καθενός. Μας ενοχλεί όμως η επίδειξη και προτροπή προς μίμηση .Το πούστης είναι ανεγνωρισμένη λέξη της καθομιλουμένης . Πως λέμε ..ποιος είμαι ο πούστης. Όποιος την θεώρει υβριστική είναι δικό του πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ .
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ . ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΕΤΙΣΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΙΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ) , ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΩΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΑΥΤΑ !!
Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...