Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Λυπάμαι πολύ, είσαι ….ο πιο αδύναμος κρίκος ....του συστήματος.



Τι τα θες και τα σκαλίζεις. Μια ζωή κρατικοδίαιτη πασοκτζού ήσουν και λόγω ονόματος. Άστο να πάει στο διάολο και κοίτα το χάλι σου. Δοκίμασε να φας από τα σκουπίδια και ….μετά τα λέμε.  
Δριμύ είναι το κατηγορώ της Έλενας Ακρίτα για τη Χρυσή Αυγή. Η δημοσιογράφος και σεναριογράφος μέσα από τη στήλη της στην εφημερίδα Τα ΝΕΑ, εκφράζει τις απόψεις της για όσους ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, για εκείνους που προσπαθούν να «χρυσώσουν το χάπι» δίνοντας μια άλλη οπτική στο κόμμα καθώς και στις καλές πράξεις των μελών του.

«Είναι φασίστες», δηλώνει η Έλενα Ακρίτα, και θέτει το ρητορικό ερώτημα «Όσοι, δηλαδή, δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι καλοταϊσμένοι, με σπιταρόνες, με 4×4, χαβιάρια και αστακομακαρονάδες;».

Όσον αφορά στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και στους δημοσιογράφους οι οποίοι κάνουν αφιερώματα στη Χρυσή Αυγή και μιλούν για το έργο τους, όπως για παράδειγμα τη φροντίδα που δείχνουν στους ηλικιωμένους και στη λύση που δίνουν στους πολίτες όταν η αστυνομία απέχει, η κ. Ακρίτα γράφει στη στήλη της: «Είναι ο φασίστας της διπλανής πόρτας, τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα»

Ενώ αναφερόμενη στα συσσίτια, μόνο για Έλληνες, που διοργανώνει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, η δημοσιογράφος τονίζει: «Καλύτερα να τρως απ’ τα σκουπίδια παρά απ’ τα σκατά».



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...