Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Μας κράζει ο ανάπηρος και έχει δίκιο. Υπάρχει ακόμη… λίπος στην καμπούρα.



Για τις αντιδράσεις κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα απάντησε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξη που έδωσε στην ελβετική εφημερίδα Schweiz Am Sonntag.
Όταν ρωτήθηκε για το πρωτοσέλιδο ελληνικής εφημερίδας που τον υποδέχτηκε με τον τίτλο «Ave Caesar, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν", ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών απάντησε ότι δεν τον απασχολούν τέτοια πρωτοσέλιδα, γιατί δεν ξέρει ελληνικά και γιατί «σε πολλές εφημερίδες σε άλλες χώρες μπορείς να διαβάσεις ανοησίες». «Αν ασχολιόμουν με τα πρωτοσέλιδα δεν θα μου έμενε χρόνος για δουλειά», λέει ο Σόιμπλε, που όταν του τονίζουν οι δημοσιογράφοι ότι αυτός ο τίτλος αποτελεί μια έκφραση θυμού για τη γερμανική λιτότητα, απαντά ότι δεν πρέπει να γενικεύουμε μεμονωμένες ιστορίες.

«Την περασμένη εβδομάδα, όταν το ελληνικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων, μόνο 3 χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν. Θα μπορούσατε επίσης να γράψετε ότι υπήρχαν μόνο 3 χιλιάδες διαδηλωτές», σχολιάζει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών....... μην υπολογίζοντας ότι ο φραπέ πίνετε ….καναπαδάτος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...