Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Εάν τον πιάσουν στα χέρια τους, από την πολύ αγάπη θα τον κάνουν …φέτες . Τον …κέρασαν πάντως ….νεράκι.

Στο ξενοδοχείο Galaxy του Ηρακλείου κατευθύνθηκε ο Βενιζέλος για λόγους ασφαλείας και υπό την πίεση των συγκεντρωμένων στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, εκπαιδευτικών.
Το χοντρογουρουνο κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Κρήτη είχε προγραμματίσει για σήμερα στις 5, σειρά επαφών στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής με στελέχη του κινήματος, όμως τελευταία στιγμή και κάτω από άκρα μυστικότητα, αποφασίστηκε ο χώρος συνάντησης να γίνει στο ξενοδοχείο Galaxy.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ήδη προς το ξενοδοχείο έχουν κατευθυνθεί εκπαιδευτικοί οι
οποίοι
διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα και για την κατάργηση ειδικοτήτων στα ΤΕΕ με συνέπεια να κινδυνεύουν,  από την ερχόμενη χρονιά, με λουκέτο τεχνικές σχολές και ΕΠΑΣ.
Έτοιμοι επίσης να εκφράσουν τη διαμαρτυρία και την οργή τους ήταν  οι εργαζόμενοι στους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου που στο άκουσμα της επίσκεψης, απόψε, στο Αρκαλοχώρι, του Ευάγγελου Βενιζέλου, σκέφτηκαν να του τα ..."πουν" ένα χεράκι!
Πρόλαβαν και οργανώθηκαν στο άψε σβήσε κι ετοιμάστηκαν να υποδεχθούν με "θερμό" τρόπο τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις επικείμενες απολύσεις στους ΟΤΑ και το Δημόσιο. Στο Αρκαλοχώρι όπου έκανε  σύντομη ομιλία, οι γύρω δρόμοι ήταν γεμάτοι αστυνομικούς που προσπαθούν να συγκρατήσουν το συγκεντρωμένο πλήθος που φωνάζει "Αίσχος" και "Ντροπή". Μάλιστα, δεν έλειψε η ένταση, τα γιουχαρίσματα και οι αποδοκιμασίες ενώ άγνωστο άτομο πέταξε εναντίον του κ. Βενιζέλου ένα μπουκάλι με νερό! Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή. 
Μόνο τάνκς δεν έφεραν για τον λαοφιλή ηγέτη


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τον κικερογλου τον κουρακη και τα λοιπα μπουμπουκια τα ξεχναμε?ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ -ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...