Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Δεν ψόφησε το κοπρόσκυλο να γλυτώσουμε.





Εικόνες Χέρφιλντ αναβίωσαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου. Τότε που τον είχαν μέσα στη γυάλα και έβαζαν τους αυλικούς να τον προσκυνάνε. Τότε που η Λιάνη, έβαζε τις χαρτορίχτρες και τις Τουρλουμούσηδες αλλά και τα μέντιουμ να του λένε την μοίρα του.

Κατά τη διάρκειά της ομιλίας του ζήτησε συγνώμη, λέγοντας ...πως πρέπει να καθίσει για δύο λεπτά. Τα βαπόρια της ενημέρωσης αποδίδουν την κατάρρευση σε κάποια "γκαστρίτιδα" .Βγήκε όμως  και  Συνέχισε την ομιλία του μετά από την μικρή διακοπή, αφότου αισθάνθηκε αδιαθεσία. Αυτές οι λιποθυμίες είναι περίεργες. Θα δούμε εάν επιβεβαιωθούμε. Πάντως ο ξεφτίλας δεν είναι καλά και φάνηκε απόψε...Θα τον φάνε οι κατάρες του κοσμάκη.



Πριν διακόψει την ομιλία του ο προδότης Σαμαράς, είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ, "η συμφωνία θα είναι πάνω  σ ένα όνομα που δεν θα αμφισβητεί την ελληνικότητα της ελληνικής Μακεδονίας". Συμφώνησε δηλαδή εκτός από την ελληνική Μακεδονία υπάρχει κι άλλη Μακεδονία....., η Σκοπιανή!  Και δεν βρεθηκε ουτε ένας να τον …Γιαουρτώσει που ξεπούλησε έμμεσα και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!  Είναι τόσο ζώα που απλώς δεν ακούν, και… χειροκροτούν  . Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τον ….έπιασε αδιαθεσία και διέκοψε την ομιλία του για μερικά λεπτά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...