Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Μόνο εάν γαμήσουν την… μαμά τους, θα πάνε σε εκλογές.



Δεν είναι καλό το κλίμα και επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές. Η...προϋπόθεση των ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να ανοίξει η ΕΡΤ, για να πάνε αύριο στην συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, έχει εξοργίζει το Μαξίμου, που θεωρεί πως παίζουν επικοινωνιακό παιχνίδι εις βάρος της χώρας, με μόνο σκεπτικό το μικροκομματικό όφελος.
Τα σενάρια από την άλλη, που διαρρέει το Μαξίμου για το μέλλον της ΕΡΤ, αλλά και οι προτάσεις και οι διευκρινίσεις από το ΣτΕ, δεν έχουν ηρεμήσει τους δύο άλλους κυβερνητικούς εταίρους και τα πάντα είναι στον αέρα εν όψει της αυριανής συνάντησης, αλλάζοντας άρδην το καλό κλίμα που φαινόταν να παγιώνεται χτες το απόγευμα.
Μάλιστα τελευταίες πληροφορίες λένε πως στο Μαξίμου, για παν ενδεχόμενο, αφού το κλίμα δεν είναι καθόλου ευοίωνο, ετοιμάζουν ήδη εναλλακτικό διάγγελμα με το οποίο ο Σαμαράς προκηρύσσει εκλογές!
Εκτός εάν έχουν σκοπό να αναθέσουν στον «Σέρτζιο Κανάβερο που δήλωσε ο σε συνέντευξή του στο ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό Οggi , ότι Σε δυο χρόνια θα ήμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μεταμόσχευση κεφαλής», να μεταμοσχεύσουν το κεφάλι του… Μητσοτακη στον ..Σαμαρά, αλλά και πάλι θέλουμε ..δύο χρόνια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...