Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Το κωλόσπιτο ακόμη υπάρχει με ..άλλη μορφή.



Ο δήθεν αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις που πυροδοτήθηκαν με αφορμή  την ΕΡΤ έκανε λόγο για... «κωλόσπιτο» θυμούμενος την κλασική πλέον ρήση του αγριόπουστα Γιαννόπουλου.
«Είναι δυνατόν για ένα κωλόσπιτο να πέσει η κυβέρνηση;», είπε μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον ALPHA 9,89 και μόλις κατάλαβε πόσο βαριά ήταν η φράση που χρησιμοποίησε, έσπευσε να διευκρινίσει: «προς Θεού, δεν εννοώ ότι είναι κωλόσπιτο η ΕΡΤ, απλά χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη». Όμως το κολοσπιτο μας παραπέμπει στον Παπουλια τον δανειστή και όλη την συμμορία του Ανδρέα.
Ο κ. Καλαντζής υποστήριξε ότι «δεν υπάρχουν εκλογές αυτό τελείωσε, πάει» γιατί δεν το θέλει η Μερκελ. Εκτίμησε ότι «αν χρειαστεί ψήφος εμπιστοσύνης, για να αποφευχθούν οι εκλογές, εξασφαλίζονται οι 157 ψήφοι» διότι υπάρχουν πολλά γερμανικά πακέτα.  και αναφέρθηκε στις ψήφους δύο βουλευτών που έφυγαν από τη ΝΔ και ξαναγυρίζουν όπως είπε, χωρίς να τους κατονομάσει, λέγοντας ότι η επιστροφή τους στη ΝΔ θα επισπευσθεί… γιατί θα τους γαμίσουν χωρίς σάλιο.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τσιμπουκια της ωρας μιμικα κοκολα

Ανώνυμος είπε...

Λέτε να της πιάνει το κωλαράκι της πουτανάρας της Στάη ο ψωφοκωλόγερος δίπλα της; Γι'αυτό να γελάει το τσιμπούκι;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...