Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Έτσι έφαγαν την ..πρωτιά από τον ...ξεφτιλοΑγάθωνα.





Δωροδόκησε το Αζερμπαϊτζάν για να πάρει 12άρι. Δείτε το .
Σάλο προκαλεί ένα βίντεο στο οποίο εκπρόσωποι του Αζερμπαϊτζάν δωροδοκούν για να πάρει 12άρι η χώρα τους στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision!
Είναι ένα 12λεπτο βίντεο και το έχει δημοσιεύσει ιστοσελίδα της Λιθουανίας. Άνθρωποι από το Αζερμπαϊτζάν έδωσαν χρήματα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας για να πάρουν 12άρι!
«Πολλοί έχουν επικοινωνήσει μαζί μας για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της EBU, Jon Ola Sand, σε σουηδική εφημερίδα. Και τόνισε: «Εμπιστευόμαστε το σύστημα ψηφοφορίας. Δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι κάποιος έκλεψε».
Όμως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να τεκμηριωθεί η καταγγελία της λιθουανικής ιστοσελίδας. Πάντως το εν λόγω βίντεο έχει πάει στην Εισαγγελία της Λιθουανίας.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως στα στέκια τα ρεμπέτικα ακούγεται ,αχ καλέ, όταν περνά ο αγάθωνας .Αγοράκι τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα....Άντε να τραγουδήσουν οι μάγκες το 5 Έλληνες στον Άδη ανταμώσαν ένα βράδυ που θα κρυφτείς μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη.Κόψε και τα μουστάκια να κάνεις σάλι λόλα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...