Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΤΕΛΙΚΑ, όλες οι μαλακίες και όλα τα ψέματα εδώ πληρώνονται ΑΝΑΞΙΕ τυχοδιώκτη και ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΚΑΜΜΕΝΕ.-



Δείτε το ντοκουμέντο της δημοσιευμένης απόφασης, έγκρισης καταβολής αποζημίωσης υπερωριακής απασχόλησης, στο αποσπασμένο καιροσκοπικό λαμόγιο στην  βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ  ΑΣΤΕΡΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ, και που όταν ήταν στον ΛΑΟΣ ο Καρατζαφερης φρόντισε να τον κάνει εκτός από βουλευτή μέχρι και υφυπουργό. Και τότε είχε γαμηθεί να χρεώνει υπερωρίες και ταξίδια το υπουργείο όπως μπορείτε να δείτε εδώ Ποιος θα σταματήσει το φτωχομπινεδογομάρι να τα αρπάζει; Tο πολιτικό γουρούνι ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ αρπάζει από όπου μπορεί . Τον είχαμε επίσης καταγγείλει ποιο παλιά ως αρπάχτρα των χρημάτων των συνεργατών του  με τα επανωτά ποστ   ΡΟΝΤΟΥΛΗ «έπαιρνες» τα λεφτά των ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΟΥ; Δεν ντρέπεσαι  Καρατζαφέρη έχεις ακόμη βουλευτή το «ΛΑΜΟΓΙΟ» τον Ροντούλη;  αλλά ο άθλιος χοντρός φρόντισε να τον καλύψει μέχρι που τον πούλησε και πήγε στον σκουπιδιάρη ΚΑΜΜΕΝΟ για να βολευτεί. Ο άνθρωπος είναι μνημείο τυχοδιωκτισμού και πολιτικού βολέματος αφού έχει περάσει από όλο τον πολιτικό φάσμα καιροσκοπικά ,αρκεί να παίρνει χρήμα από το ..δημόσιο.    Σύμφωνα λοιπόν με αξιόπιστες πληροφορίες, ο καροσκόπος Ροντούλης φέρεται αποσπασμένος σαν…. υπάλληλος, στο γραφείο της βουλευτίνας ΚΟΖΑΝΗΣ των ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΩΝ «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ που θέλει να σώσει την χώρα , ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ. Λίγη σημασία έχει σε ποια φαίνεται να «δουλεύει» — ΣΗΜΑΣΙΑ έχει, ότι μια τέτοια ΕΠΙΣΗΜΗ πρόσληψη πρώην ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΛΑΟΜΙΣΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, και στυγνού πολιτικού καιροσκόπου  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΗΤΗΡΑΣ.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα με τον λαμογιοΡοντουλη Θα γίνει πρωθυπουργός. Ούτε το σάλιο μου δεν χαραμίζω . Ο ψευτοπολιτικος τα έδειξε… ΟΛΑ.

Δρ. Δημήτριος Αντωνίου PhD, FRCS είπε...

O ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ Ρ. ΜΑΚΡΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ? (κι ο σύζυγος της τελευταίας αποσπασμένος σε γραφείο άλλου βουλευτή των ΑΝΕΛ?)...Συγνώμην Φίλε...δεν ήξερα, ούτε τα φανταζόμουνα...άδεια παλτά, φουστάνια, γόβες στιλλετο, στρινγκ, γκόμενες, ερωμένες των "κουρήδων", τυχοδιώκτες, αλκοολικοί, τυχάρπαστοι, καιροσκόποι, ηθοποιοί των μπουλουκιών, μοντέλλα παραποδημούντα στην ΝΥ με τα λεφτά των λοιμοκτονούντων συμπατριωτών μας...ένα τραγικό τσίρκο...

Unknown είπε...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=515877605128697&set=a.389043721145420.81160.100001193857475&type=3&theater

Unknown είπε...

Πρίν από δύο εβδομάδες περίπου είχα γράψει για την απόσπαση του συγκεκριμένου "πολιτικάντη",κάποιοι προσπάθησαν να με βγάλουν τρελή,άλλοι ότι δεν υφίσταται ζήτημα απόσπασης Ροντούλη.........μήπως κύριοι θα μου πείτε σήμερα πώς το έγγραφο είναι πλαστό?!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...