Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Έχουν …ξεφύγει τελείως τα απολίτιστα αμερικανάκια.



Κανένα νεκροταφείο όχι μόνο στην περιοχή της Μασαχουσέτης, αλλά και σε ολόκληρη την Αμερική, δε φαίνεται διατεθειμένο να δεχθεί τη σορό του βομβιστή της Βοστόνης, Ταμερλάν Τσαρνάεφ, με αποτέλεσμα αυτή να βρίσκεται ακόμα στο γραφείο τελετών που έχει αναλάβει την κηδεία του.
Ο θείος του Τσερνάεφ, Ρουσλάν Τσάρνι, ταξίδεψε από το σπίτι του στο Μέριλαντ μέχρι τη Βοστόνη για να φροντίσει το πτώμα του όπως προστάζουν τα μουσουλμανικά έθιμα και σχεδίαζε να κάνει την κηδεία του στη Μασαχουσέτη, αλλά μέχρι τώρα αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό, αφού κανένα νεκροταφείο μέχρι τώρα δεν τον έχει δεχθεί, αφού είναι βέβαιο ότι όπου και αν ταφεί θα υπάρξουν διαμαρτυρίες.
Ο Πίτερ Στέφαν, ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών που ανέλαβε τη σορό του Τσερνάεφ, προσπαθεί να βρει ένα μέρος για τον βομβιστή της Βοστόνης, όμως δεν τα καταφέρνει. Μάλιστα, πολλοί τον χαρακτηρίζουν “αντι-αμερικανό”, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα οργανώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο του, όμως ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως είναι υποχρεωμένος να κάνει τη δουλειά του. «Δίνουμε όρκο για να το κάνουμε αυτό. Μπορώ να διαλέξω; Όχι. Μπορώ να διαχωρίσω τις αμαρτίες από τους αμαρτωλούς; Όχι. Θάβουμε ένα νεκρό σώμα, αυτό κάνουμε», δήλωσε σε ρεπόρτερ.
«Ένας νεκρός άνθρωπος πρέπει να ταφεί», λέει από την πλευρά του ο Ρουσλάν Τσάρνι, που δεν έχει καν την απαίτηση να είναι μουσουλμανικός ο τάφος ή να υπάρχει ειδική πτέρυγα στο νεκροταφείο για μουσουλμάνους. «Θέλω απλά μία ταφή. Δε χρειάζεται να είναι μουσουλμανικός τάφος», ανέφερε στην Boston Herald.

Πάντως τους …Αλ Καπόνε,  τον μπαμπά Μπους, καθώς και όλους τους σφαγείς του πλανήτη τους… έθαψαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...