Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Μα τι θέλετε τώρα. Να καθίσει το μητσοτακέικο με όλο το σινάφι στο…. σκαμνί;





Με το μείζον θέμα των εκατομμυρίων του Καραβέλα και της σκανδαλώδους συγκάλυψης της υπόθεσης ασχολείται η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Το θέμα ανέδειξε το Olympia.gr από το οποίο και το ρεπορτάζ που ακολουθεί.
Η τρανταχτή απόδειξη της συνεχιζόμενης διαφθοράς και η περίεργη “ανοχή” των Ελληνικών αρχών που επιμένουν να μην απαιτούν τα κατασχεμένα από το σκάνδαλο που εξιχνίασε η δικαιοσύνη της …Ουρουγουάης! Τι συμβαίνει; Περιμένουν μήπως κάποια “τακτοποίηση” της υπόθεσης ώστε τα λεφτά αντί να καταλήξουν στα ταμεία του δημοσίου να φτάσουν σε κάποιες “γνώριμες” τσέπες; Τόσους έγκριτους δικηγόρους έχει το Μαξίμου. Γιατί δεν επεμβαίνει π.χ. ο κύριος Καρακώστας;
Ο πρόεδρος της Εθνικής αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος της Ουρουγουάης, Ricardo Gil Iribarne-photo, είναι ο λειτουργός που εντόπισε τις ύποπτες κινήσεις στους λογαριασμούς του Καραβέλα. Η δικαιοσύνη της Ουρουγουάης κινήθηκε ακαριαία δεσμεύοντας το ποσό μαμούθ των 16,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Από αυτά, τα 6,5 εκ. αφορούσαν μίζες της Siemens στην Ελλάδα, ενώ τα 10 εκ. στην Βραζιλία.

Βλέποντας τις ύποπτες κινήσεις, οι αρχές της χώρας διαπίστωσαν ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν τ. μεγαλοστέλεχος της Siemens στην Ελλάδα και ενημέρωσε αρμοδίως. Το σημαντικότερο; Η δικαιοσύνη της Ουρουγουάης όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, γνωρίζει όλους τους εμπλεκομένους στις οφσορ της μίζας του Καραβέλα και περιμένει την Ελλάδα για να παραδώσει τα ονόματα! Την ώρα που στην Ελλάδα ακρωτηριάζονται μισθοί και συντάξεις, τόσο ο κύριος Χριστοφοράκος όπως αποκαλύψαμε χθες, όσο και ο κύριος Καραβέλας παραμένουν ανέγγιχτοι. Το ίδιο και οι περιουσίες τους. Η εξέλιξη αυτή, δείχνει ότι κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί είναι άρρηκτα δεμένοι με το διεφθαρμένο κομμάτι της πολιτικής, που δεν τολμά να αγγίξει την εταιρεία. Αυτό εξηγείται αφού οι μίζες της εταιρείας διέφθειραν ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος, κρατώντας το έρμαιο στις προθέσεις της Γερμανίας και της Τουρκίας (Για κάθε Ευρώ που έδινε ο Χριστοφοράκος, ενημερωνόταν το Τουρκικό βαθύ κράτος μέσω του Τούρκου πεθερού του, #2 της Siemens και συγγενής του Demirel). Δεν είναι τυχαίο ότι η συμμορία Σημίτη παρέδωσε Εθνική κυριαρχία στην Τουρκία, με πρωταγωνιστές τα ίδια μέλη που μετά από 12 χρόνια αποκαλύφθηκε ότι χρηματίστηκαν από την εταιρεία. Αναλυτικά εδώ: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας.

Η δίωξη όμως τόσο του Χριστοφοράκου όσο και του Καραβέλα είναι αποκλειστικά δουλειά της δικαιοσύνης. Το ότι αυτοί είναι ελεύθεροι και οι περιουσίες τους ανέγγιχτες ή δολίως μεταβιβασμένες, αποτελεί ράπισμα για όλους. Δεν έχουν δικαίωμα οι δικαστικοί και οι εισαγγελείς να διαμαρτύρονται για τις αποδοχές τους, όταν Ελληνικό, κλεμμένο χρήμα λιμνάζει στο εξωτερικό, όταν βίλες από Ελληνικό αίμα απολαμβάνονται από απατεώνες, ενώ κάποιοι επίορκοι συνάδελφοι τους καλύπτουν τους κακούργους για να καλύψουν τα πολιτικούς προστάτες τους. ΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. Δείτε αναλυτικά πως φέρθηκε η αρμόδια αρχή της Ουρουγουάης και η δικαιοσύνη. Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές και ντροπιαστικές συνάμα για το τέρας που θρέφουμε. Η άρον – άρον άνοδος του Παπανδρέου στην εξουσία αποδεικνύεται ότι είχε και άλλους χορηγούς εκτός από το ΔΝΤ. Θυμηθείτε την έκθεση βόμβα του ΟΟΣΑ, που όλοι απέκρυψαν. Ειδικά η ακριβοπληρωμένη κυρία Μπιρμπίλη. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΟΣΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!

Ακολουθούν οι αποκαλύψεις του Iribarne και του αρμόδιου δικαστή, στις εφημερίδες της χώρας τους. Στο τέλος, δύο εξαιρετικές συνεντεύξεις που πήρε το Americalatina.gr και αυτές, αποσιωπήθηκαν.

Οι αποκαλύψεις φωτιά Δείτε τις εδώ του Iribarne για τις εταιρείες του Καραβέλα στην UltimasNoticias: Ανακαλύψαμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου!




ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΒΑΤΟΠΕΔΙ - MAYO - SIEMENS

Ο Μητσοτάκης είναι το «αφεντικό» της siemens Hellas;

Βασικός Χρηματοδότης της Σαμαρικής ΠΟΛΑΝ η SIEMENS, για αυτό και τον κρατά από τους όρχεις η ΜΕΡΚΕΛ.

siemens ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΚΟΚΚΑΛΗΣ - STASI - INTRACOM - SIEMENS

H Creta Farm …γίνεται… παράρτημα της Siemens;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...