Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Άντε μωρή να πλύνεις κάνα πιάτο, για να μην πούμε τίποτε άλλο.



Την αποχώρηση της από το ..ΜΑΣΟΚ επανέλαβε η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία υποστηρίζει ότι η σημερινή μορφή του κόμματος δεν την εκφράζει πλέον, αφού με το 4 % δεν υπάρχει πλέον πολύ φαγοπότι, ενώ παράλληλα μίλησε και για «έλλειψη ταυτότητας» που το ΜΑΣΟΚ δύσκολα θα επανακτήσει μιας και το Αμερικα  του την αφαίρεσε δια πάντως, και τάχθηκε υπέρ της ίδρυσης νέου κόμματος.
Μιλώντας στην εκπομπή «Άλλη όψη» της ΝΕΤ, η κ. Διαμαντοπούλου τόνισε πως από το καλοκαίρι δεν έχει συμμετάσχει σε καμία διαδικασία του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε πως το κόμμα «αυτή τη στιγμή έχει πολύ μεγάλη αδυναμία επανεκκίνησης με τις συγκεκριμένες συνθήκες».
Σε ερώτηση που της έγινε για το εάν η ίδια είναι πλέον ΠΑΣΟΚ, η πρώην υπουργός απάντησε πως ανήκει στο χώρο της δημοκρατικής παράταξης ο οποίος για 40 χρόνια εκφράστηκε από το ΠΑΣΟΚ, που ξεσκίστηκε στην μάσα, όχι όμως πλέον, όπως υποστηρίζει.
Τέλος, υπογράμμισε πως η χώρα έχει ανάγκη για την ίδρυση ενός νέου παραπλανητικού κόμματος με δήθεν καθαρές θέσεις για έξοδο από την κρίση, για την γερμανοκρατούμενη οικονομία που θα δίνει διεξόδους στο κομμάτι της εργολαβικής επιχειρηματικότητας και με συγκεκριμένες θέσεις για την πασοκοαξιοκρατία στο δημόσιο .



Μανιχέστο του πολιτικά νεκρού Αλέκου Παπαδόπουλου...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

...ΑΦΟΔΕΥΣΕΝ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΛΩΝΙΟΝ . ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΧΕΣΤΙΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ ΑΛΩΝΙ ......!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...