Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πώς να τι κάνουμε. Άμα είσαι επιβλέπων της ..Ιντρακατ χρειάζεσαι και ενα…Καγιέν .



Το Δ.Σ. της νέας θυγατρικής της ΔΕΗ ΑΕ με το διακριτικό τίτλο ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ,  ανέθεσε  τον Οκτώβριο 2012 στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ την αντικατάσταση των μετρητών ηλεκτρικού ρεύματος    έναντι συνολικού συμβατικού τιμήματος είκοσι δύο εκατομμυρίων εξακοσίων ενενήντα χιλιάδων ευρώ & εβδομήντα πέντε λεπτών (22.690.000,75 ¤) όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω  
Κατακύρωση του πιο πάνω διαγωνισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την κατακύρωση του αποτελέσματος του Διαγωνισμού ΔΔ-193 για την ανάδειξη Αναδόχου κατασκευής του έργου: «Εγκατάσταση Συστήματος Τηλεμέτρησης Μετρητών Μεγάλων Πελατών Χαμηλής Τάσης» στην εταιρεία INTRAKOM ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΕΣΚΕΥΩΝ με διακριτικό τίτλο ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΑΕ, της οποίας η προσφορά κρίθηκε η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη, έναντι συνολικού συμβατικού τιμήματος είκοσι δύο εκατομμυρίων εξακοσίων ενενήντα χιλιάδων ευρώ & εβδομήντα πέντε λεπτών (22.690.000,75 €)) το οποίο αναλύεται σε:
• Δεκαεννέα εκατομμύρια οκτακόσιες τριάντα χιλιάδες και εβδομήντα πέντε λεπτά (19.830.000,75 €) για το κυρίως έργο
• Δύο εκατομμύρια εκατόν εβδομήντα χιλιάδες (2.170.000,00) για πενταετή (5) παροχή υπηρεσιών λειτουργίας, τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης του Συστήματος, καθώς επίσης και αποκατάστασης βλαβών όλου του μετρητικού και επικοινωνιακού εξοπλισμού, με δυνατότητα πενταετούς (5) επέκτασης κατά την κρίση της Επιχείρησης
• Εξακόσιες ενενήντα χιλιάδες (690.000,00 €) για το δικαίωμα προαίρεσης επέκτασης των εφαρμογών συλλογής (AMR) και διαχείρισης μετρητικών δεδομένων (MDM) κατά 150.000 μετρητικά σημεία επιπλέον.

Στη συνέχεια, τον Απρίλιο 2013 Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΑΕ, σύμφωνα με δημοσιεύματα παρέδωσε τρία (3) PORSCHE CAYENNE για τους επιβλέποντες  μηχανικούς του έργου, διότι δεν μπορούν να επιβλέπουν με …φιατάκια.
 Είναι “νόμιμο”; Γιατί ηθικό δεν να είναι. Όμως  η ανηθικότητα στην Ελλάδα δεν συνιστά ποινικό αδίκημα, διότι δεν θα έφταναν οι φυλακές για τα λαμόγια. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...