Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Καλα ρε πούστη σε άλλο πλανήτη ζει ο στραβούλιακας ,η θέλει να μας σπάσει τα νεύρα.



Φέτος θα είναι η χρονιά που θα αντιστρέψουμε την τάση της ανεργίας είπε ο γερμανοτσολιάς Σαμαράς από το Μέγαρο Μαξίμου τονίζοντας πως ήδη φαίνονται οι πρώτες θετικές ενδείξεις.
 Ποιες θετικές ενδείξεις βρε παλιομαλάκα του θανάτου μας; H αγορά είναι στο …νεκροταφείο και εσύ λες ..θα χορηγήσεις  για ..βιταμίνες στο..πτώμα .
 Είχε λέει σύσκεψη με τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Επικρατείας για την πάταξη της ανεργίας που έχει φτάσει σε πρωτοφανή ύψη αφού ένας στους δυο είναι άνεργος, και ….την ενίσχυση της απασχόλησης. Φαίνετε επειδή στραβώθηκε από το ένα μάτι, βλέπει τα..μισά.
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν οι δήθεν υπουργοί Γιάννης Στουρνάρας, Κωστής Χατζηδάκης, Γιάννης Βρούτσης και Δημήτρης Σταμάτης για να λύσουν το πρόβλημα που δεν ,μπορούν ούτε το …σώβρακο τους.  
Τόνισε πως θα γίνουν σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα το 2013 και πάνω από τα μισά επενδυτικά σχέδια προβλέπουν τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Παράλληλα πρόσθεσε πως 2,9 δισ. ευρώ θα δοθούν από το υπουργείο Εργασίας για ανέργους και ευπαθείς ομάδες και πρόσθεσε πως στόχος είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων, ώστε να σταματήσουν τα λουκέτα στην αγορά. Και όσοι έκλεισαν - έκλεισαν, το πολύ – πολύ να κλείσουν και οι υπόλοιποι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...