Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Eρχεται με 14 νταλίκες χρήμα.



Τόσα είναι περίπου αυτά που μας άρπαξαν οι συμπατριώτες του από την κατοχή.
Την Αθήνα θα επισκεφθεί στο τέλος του μήνα ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου  Οτο Ρεχάγκελ, ως απεσταλμένος της καγκελαρίου Αγκελας Μέρκελ, προκειμένου να συμβάλει στην προσπάθεια αποκατάστασης των ελληνογερμανικών σχέσεων λες και δεν φτάνει η πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν τα γερμανόδουλα Μ.Μ.Ε ,…. και να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, ο κ. Ρεχάγκελ ανταποκρίθηκε στην επιθυμία της καγκελαρίου, η οποία επιδιώκει να στηρίξει την ελληνική αναπτυξιακή προσπάθεια και να βελτιώσει τις σχέσεις των δύο λαών. Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο Γερμανός προπονητής θα γίνει δεκτός τόσο από τον υποτιθέμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, όσο και από τον γερμανοτσολιά πρωθυπουργο
«Από το 2004 που κέρδισε το Euro θεωρείται ήρωας», επισημαίνει η εφημερίδα, λες και αυτός έπαιζε μπάλα, ενώ ο ίδιος ο κ. Ρεχάγκελ, σε δηλώσεις του στην Bild, τονίζει ότι το ζήτημα έθιξε όχι μόνο η κ. Μέρκελ, αλλά και ο πρόεδρος της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ, ο οποίος τον παρακάλεσε να βοηθήσει.
«Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε σε εμένα από την καγκελάριο. Επίσης, και ο Πρόεδρος της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ζήτησε τη βοήθειά μου.
Θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά. Γνωρίζω ότι το όνομά μου στην Ελλάδα έχει θετική απήχηση. Άλλωστε το 2004 κερδίσαμε το Euro. Αυτό δεν το πίστευε κανένας μέχρι τότε, αλλά εμείς τα καταφέραμε. Για αυτόν τον λόγο, με μεγάλη μου χαρά θα ….ενθαρρύνω τους φίλους μου τους Έλληνες».


Ένας προπονητής ποδοσφαίρου αναλαμβάνει διπλωματική αποστολή και δεν ντρέπονται αυτοί που το σκέφτηκαν, ούτε τους περνάει από το μυαλό αν αυτή η ενέργεια είναι προσβλητική από μόνη της.

  
Οττο καλύτερα να καθίσεις στα ..μερκελικά  αυγά σου γιατί το γιαούρτι πάει παντού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...