Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Τα …χωριάτικα λουκάνικα περιείχαν …άλογο.



DNA αλόγου ανιχνεύθηκε σε άλλο ένα προϊόν που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με βάση τα νεότερα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών και ύστερα από σχετικούς ελέγχους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Πρόκειται για χωριάτικο λουκάνικο με την εμπορική επωνυμία «Nostima» με ημερομηνία παραγωγής 23.2.2013 και ημερομηνία ανάλωσης 25.3.2013. Το συγκεκριμένο προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την επιχείρηση «Σταμπολίδης Ι. & Αφοί Βασιλειάδη ΕΠΕ» με έδρα το 6ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Μάκρης.
Όπως ανέφερε σήμερα, Τετάρτη, σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Ι. Τσάλτας, ως σήμερα έχουν ληφθεί 177 δείγματα. Από τα 78 δείγματα για τα οποία έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, τα έξι βρέθηκαν θετικά. Σύμφωνα με τον κ. Τσάλτα, τα θετικά δείγματα θα ελεγχθούν και για παρουσία της μη στεροειδούς αντιφλεγμονώδους ουσίας «φαινυλοβουταζόνη», η οποία έχει ήδη ανιχνευθεί σε χάμπουργκερ στη Βρετανία. Η ουσία θεωρείται επικίνδυνη για τον άνθρωπο.

Όταν κουβαλούν μέρα –νύχτα ανεξέλεγκτες νταλίκες σαπιοκρέατα από την Ε.Ε για την παρασκευή πάσης φύσεως προϊόντων που περιέχουν κρέας είναι λογικό να συμβαίνουν …παρατράγουδα. Ένας θεός ξέρει τι μας έχουν ταΐσει όλα αυτά τα χρόνια. Τα ονομάζουν χωριατικα, αλλά τα κρέατα είναι ..πρωτευουσιάνικα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...