Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Από ελληνικής κυβέρνησης δεν υπάρχει ούτε από τον..Ραιχενμπαχ δήλωση, για τα τεκταινόμενα στην Κύπρο και το γιουρογκρουπ.



Η προδοτική ελληνική κυβέρνηση καμώνεται ότι στηρίζει την Κύπρο στις δραματικές ώρες που περνά, τι σημαίνει «στήριξη»; Ούτε την παραμικρή δηλωσουλα δεν τολμούν να κάνουν .Έχουν χαθεί από προσώπου γης. Τέτοια βουβή προδοσία δεν έχει ξαναγίνει από συστάσεως ελληνικού Κράτους. Είναι ντροπή και αίσχος να ανεχόμαστε τέτοια υποκείμενα. Θα μας πάρουν… με τις πέτρες ακόμη και οι ποιο ανθέλληνες, και με το δίκιο τους. Μέχρι στιγμής είχαμε μια ψευτοδήλωση από την Γλάστρα και μια βλακώδη από το χοντρογούρουνο.
Με το να ψηφίζει «ναι σε όλα» η γερμανοτσολιάδικη ελληνική κυβέρνηση αποδεχόμενη τους εκβιασμούς της τρόικας είναι πλέον σε στυγνή ομηρία και σε ότι αφορά την γνώμη της για την ΚΥΠΡΟ ;
Από τον γερνανοτσολιά Στουρναρα βέβαια δεν περιμένουμε άλλο από το να πιέσει το Γιουρογκρουπ ποιο πολύ από κάθε άλλον προς ..γερμανική επίλυση του θέματος, αφού εκνευρίστηκε ποιο  πολύ και από την Μερκελ με το αρχικό ΟΧΙ τους.  «νουθετεί» για «υπεύθυνη στάση» περιδεής μπας και... τον πάρουν τα σκάγια της αφεντικίνας του. Άμα έχεις συνηθίσει στα ΝΑΙ, πώς θα τολμήσεις να ψελλίσεις και κάποιο ΟΧΙ; Και αποκλειστικά στα ΝΑΙ έχουν συνηθίσει και ο Στουρνάρας και ο Βενιζέλος, ενώ ο Σαμαράς μεταλλάσσεται σε αρχιπροδότη απ' τις... κακές παρέες!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου αύριο ναταν η εθνική εορτή του ΟΧΙ τι θα έλεγαν οι αρχικοπρίτες δωσίλογοι?Τιμούμε το ΟΧΙ του λαού? Βρε ξεφτιλισμένοι γερμανολάγνοι, απέναντι θα σας είχε ο στρατός παρέα με τα ες-ες που επιτίθεντο στη γραμμή Μεταξά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...