Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Μέχρι πότε θα κάνει γάργαρα την υπόθεση του χουντικού διευθυντή του ;



O Ηλίας Φιλιππακόπουλος, όντας φιλοχουντικός φοιτητής, αποκαλούσε στις επιστολές του τον Παπαδόπουλο «Αυτού Εξοχότητα». Τώρα, βρίσκεται σε διευθυντική θέση μέσα στη ΝΔ. Επίσης, εδώ και πολλά χρόνια, τοποθετείται συστηματικά σε σημαντικές πολιτικές θέσεις από τον προστάτη του, Μανώλη Κεφαλογιάννη, για προσφορά «τεχνικών υπηρεσιών», αλλά και… παχυλότατων αμοιβών. Συν τοις άλλοις, είναι συνταξιούχος τοπογράφος μηχανικός του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Συγκεκριμένα:
- Το 2002 προσλαμβάνεται στο πολιτικό γραφείο του Κεφαλογιάννη. Έκτοτε και μέχρι τον Απρίλιο του 2012, πληρώνεται αδιάκοπα από το Λογιστήριο της Βουλής. Η πρώτη σύμβαση υπεγράφη στις 18 Ιουνίου του 2002, ενώ η δεύτερη στις 11 Μαρτίου του 2004. Και οι δύο συμβάσεις ήταν αορίστου χρόνου, με τη δεύτερη να ισχύει μέχρι και το 2012, κάτι που επιβεβαιώνεται από τη Βουλή. Για 10 συναπτά έτη, ο Ηλίας Φιλιππακόπουλος πληρώνεται από το κράτος για κάτι που δεν είναι.
- Ο Κεφαλογιάννης σε επιστολές του αναφέρει τον Φιλιππακόπουλο ως διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, χωρίς ποτέ να έχει υπάρξει επίσημη πρόσληψη με αυτή την ιδιότητα. Αν είχε συμβεί αυτό, ο Ηλίας Φιλιππακόπουλος θα έπρεπε να σταματήσει να λαμβάνει τη σύνταξή του από το ΥΠΕΧΩΔΕ ως τοπογράφος μηχανικός. Αντιθέτως, προσλαμβάνεται ως «επιστημονικός συνεργάτης» του βουλευτή. Έτσι, κρατάει και τη σύνταξη που του παρέχει το ΥΠΕΧΩΔΕ.

- Το 2004, όταν ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ήταν υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, ο Ηλίας Φιλιππακόπουλος προσελήφθη με μισθό 17.700 ευρώ το εξάμηνο ως «Τεχνικός Σύμβουλος» στον ΟΛΠ. Αυτό μεταφράζεται σε 35.400 ευρώ το χρόνο, χωρίς τα δώρα, που τότε ήταν άλλοι 2 μισθοί.
Ο άνθρωπος που λάμβανε 2 μισθούς και μια σύνταξη επί σειρά ετών, ο άνθρωπος που αποκαλούσε τη χούντα «Εθνικόφρονα Επανάσταση» και εξυμνούσε τα έργα του Γιώργου Παπαδόπουλου, είναι ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή κόβει και ράβει μέσα στη ΝΔ, διορισμένος από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά.

Για να δούμε όμως και τα..υπόλοιπα.

Η κ. ΓΚΡΑΤΣΙΕΛΑ ΓΚΡΟΛΟ είναι σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και το όνομα της αναφέρεται 4 φορές στην «Λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ» με τα 2058 ονόματα Ελλήνων πολιτών που διατηρούσαν λογαριασμούς στην ελβετική τράπεζα HSBC.
  • Η κυρία ΓΚΡΑΤΣΙΕΛΑ ΓΚΡΟΛΟ – ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ (Ιταλο-Λιβανέζικης καταγωγής) βρίσκεται στην λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ στον αριθμό 128.
  • Η μητέρα της ΡΕΓΓΙΝΑ ΑΜΠΟΥΑΦ, βρίσκεται επίσης στην Λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ  στη θέση 2 αλλά και στην θέση 767.
  • Η γιαγιά της Γκρατσιέλας, ΕΛΕΝΗ ΣΑΦΡΑ – ΚΟΥΜΑΝΙΩΤΗ, βρίσκεται και αυτή στην Λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ, στον αριθμό 127.
  • Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης είναι μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, που ερευνά την Λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!! 
Βέβαια υπάρχει και άλλο φρούτο στην Νουδουλα όπως μπορείτε να δείτε εδώ Σε ποια χώρα της Ευρώπης ανασκευαστές του ναζισμού γίνονται σύμβουλοι για ζητήματα ιθαγένειας;  Όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ……
 «Ο ναζισμός ήταν μια μεγάλη επανάσταση: εναντίον της γραφειοκρατίας, εναντίον της άνοιας, για χάρη της νεολαίας, εναντίον των περιχαρακωμένων ιεραρχιών...». Επιπλέον, «τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης αποτελούσαν τμήμα της πολεμικής προσπάθειας των Γερμανών, οι οποίοι αποσκοπούσαν αρχικά να περιορίσουν τα ανεπιθύμητα στοιχεία (αιχμαλώτους πολέμου αντίπαλων κρατών, θεωρούμενες εχθρικές εθνικές και κοινωνικές μειονότητες) και κατόπιν να αξιοποιήσουν (σ.σ σικ) το εργατικό δυναμικό των αιχμαλώτων». Εν τέλει, «η πρακτική του να “κατηγοριοποιούμε” και άρα να απορρίπτουμε τον ναζισμό πρέπει να σταματήσει, γιατί αυτό στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει μια φροϋδική απώθηση από την πλευρά των διανοουμένων, οι οποίοι αρνούνται να αναγνωρίσουν το τι ήταν. Άλλοι “βάζουν στο ίδιο τσουβάλι” τον ναζισμό, τη δικτατορία, τις σφαγές, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την τρέλα του Χίτλερ...»
Αν κάποιος, εύλογα, θεωρήσει ότι τα παρατιθέμενα αποσπάσματα προέρχονται από κάποια ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, γνωστής για τις υμνητικές στο ναζισμό θέσεις της, θα πρέπει να ξαναμαντέψει. Όσο και αν φαντάζει απίστευτο, τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον κ. Ιωάννη Κωτούλα, αποσπασμένο εκπαιδευτικό στο πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, και βασικό σύμβουλο του τελευταίου στο θέμα του νόμου περί ιθαγένειας αλλά και του μεταναστευτικού ζητήματος εν γένει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ !!!
ΠΕΡΙ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΛΟΓΟΣ ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...