Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Λέτε να γίνει τίποτα; Εάν του πάρουν το..αρχείο..ίσως.





Δείτε τι γράφαμε το 2010 ..Ρε ΚΟΥΡΗ εάν υπήρχε κράτος, θα έπρεπε να ήσουν… φυλακή. Τώρα αξιώθηκαν να ασχοληθούν με την βρώμικη υπόθεση.
Νέες λοιπόν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, αντιμετωπίζει ο εκδότης Γιώργος Κουρής, για την υπόθεση της εικονικών τιμολογίων του Αlter και άλλων τριών εταιρειών που συνδέονται με το τηλεοπτικό κανάλι.
Μετά από δικαστική έρευνα, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του έκδοτη, των υπόλοιπων νόμιμων εκπρόσωπων του σταθμού, καθώς και των νόμιμων εκπροσώπων τριών εταιρειών συνδεομένων με αυτόν, αλλά και των βασικών μετόχων τους.
Οι κατηγορίες αφορούν την έκδοση και αποδοχή εικονικών τιμολογίων του Alter και των άλλων τριών εταιρειών την περίοδο 2001-2004, με αποτέλεσμα να επιβληθούν πρόστιμα τα οποία μαζί με τις προσαυξήσεις ανήλθαν στα 50 εκατ. ευρώ.
Για την υπόθεση έχουν διενεργηθεί δύο έλεγχοι (ο πρώτος από το ΣΔΟΕ και ο δεύτερος από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης), τα πορίσματα των οποίων, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν καταλήξει σε αντιφατικά μεταξύ τους συμπεράσματα.
Ένα σκέλος της υπόθεσης που αφορά πλημμεληματική κατηγορία και κινδύνευε με παραγραφή, οδηγείται σε δίκη, με κατηγορούμενους τον Γ. Κουρή και τους υπόλοιπους κατά νόμο υπευθύνους, μεταξύ των οποίων και ο προφυλακισμένος Κ. Γιαννίκος.
Η δικογραφία έχει διαχωριστεί για το κακούργημα που βαρύνει τους εμπλεκομένους και για το οποίο θα κληθούν να απολογηθούν σε ανακριτή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ TROKTIKO

Ο πρώην υφυπουργός οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Μπέζας είναι αυτός που υπογράφει την άρση του προστίμου στο ALTER και την μη επιβολή προστίμου και δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού(το 50%) και του Κουρή.

Παράλληλα, ο έχων επιφορτιστεί με τον επανέλεγχο της υπόθεσης  αυτόχειρας εφοριακός Θανάσης Ρέππας άφησε ιδιόχειρη επιστολή στην οποία κατονομάζει πολύ γνωστό επιχειρηματία ως αυτουργό της αυτοκτονίας του και στην επιστολή που άφησε αναφέρει πως ο επιχειρηματίας τον πίεζε για την υπόθεση των εικονικών τιμολογίων.

ΤΟ SKAI.GR ΑΝΑΦΕΡΕΙ:


Αυτοκτόνησε την Τρίτη το βράδυ στο Λαγονήσι ένας από τους υπαλλήλους της εφορίας που είχαν λάβει μέρος στο ειδικό συνεργείο επανελέγχου του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, για υπόθεση έκδοσης εικονικών τιμολογίων.

Μετά τον επανέλεγχο, ο ALTER - όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εφοριακών, Γιάννης Γρίβας - απηλλάγη από την υποχρέωση καταβολής του προστίμου των 50 εκατομμυρίων, το οποίο αρχικά είχε καταλογιστεί στο ΑLTER.
Ο υπάλληλος είχε διοριστεί το 1986 και επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί το 2011, ενώ είχε λάβει εντολή να ελέγξει και τις θυγατρικές του ομίλου ΑLTER.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...