Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΤΩΡΑ: Ρώσοι και άλλοι επιχειρηματίες συρρέουν με τζετ στη Λάρνακα



Επιχειρηματίες από τη Ρωσία και άλλες χώρες έφθασαν με ιδιωτικά τζετ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alithia Online, μέχρι στιγμής έχουν φθάσει τέσσερα ιδιωτικά τζετ από τη Ρωσία και δύο από το Καζακστάν και το Λίβανο, ενώ μέχρι το απόγευμα αναμένεται να φθάσουν έξι ή εφτά τζετ, όλα μεταφέροντας επιχειρηματίες. Η προδοτική Κυβέρνηση είναι ενήμερη για τη μεγάλη αυτή κινητικότητα, η οποία σημειωτέο, χαρακτηρίζεται από αρμόδιες πηγές υπέρ του δέοντος.
Ωχου και τι θα αρπάξει η κωλάρα του Ανανστασιάδη.  Ούτε ψύλλος στον κόρφο του.


Δεν μας λέτε ρε κυπριοπροδότες; Aπό τη λήξη του Eurogroup (5 η ώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου) έως την παρακράτηση του αναλογούντος φόρου από τα ΑΤΜ των Κυπριακών τραπεζών τις πρωινές ώρες του Σαββάτου  έμενε αρκετός χρόνος για τις απαραίτητες μετατροπές σε λογισμικό και συστήματα ούτως ώστε να είναι ήδη έτοιμα τα μηχανήματα να προϋπολογίζουν και να παρακρατούν το φόρο από κάθε ανάληψη ;  δηλαδή μέσα σε πέντε-έξι ώρες πρόλαβαν οι τεχνικοί  να ξαναφτιάξουν το ηλεκτρονικό σύστημα τραπεζικού (και οποιουδήποτε άλλου) οργανισμού; Τι ήταν υπεράνθρωποι ;
Και εσύ ρε αρχιλαμόγιο Στουρνάρα τα εν Ελλάδι Κυπριακά υποκαταστήματα θα περάσουν υπό τον έλεγχο του ΤΤ μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να έχουν απεμπλακεί από τα μητρικά ιδρύματά τους στην Κύπρο προτού ψηφιστεί το νομοσχέδιο που θα κυρώνει την απόφαση του Eurogroup στην Κύπρο; Και πως θα γίνει αυτό; θα σου γράψουν πίσω από τις κάρτες τους ότι.. έλαβαν τρεις τράπεζες; Mόνο για τη σύνταξη των εγγράφων που απαιτεί μια τέτοια «μεταβίβαση» θα χρειαζόταν ένα επιτελείο εξειδικευμένων νομικών και τουλάχιστον ένας μήνας αδιάλειπτου σβήσε-γράψε. Δυο μέρες δεν θα έφταναν ούτε για να κλειστούν τα ραντεβού μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων.
Για τόσο μαλάκες μας περνάτε; Πόσο καιρό το μαγειρεύατε το θέμα; Για αυτό θα σας γαμήσει χωρίς σάλιο, η ρώσικη μαφία.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι είναι αυτά τα ερωτήματα που βάζεις ; Θέλεις να μας καταστρέψεις την φαρσοκωμωδία;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...