Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Σε άθλιο κράτος …άθλια ενημέρωση



Η έκκληση είναι στις δημοσιογραφικές μοιρολογήστρες, που βρήκαν πιασιάρικο θέμα για να δείξουν ότι τάχα νοιάζονται για την φτωχολογιά. Σε μερικές μέρες θα το έχουν ξεχάσει.
Ως "πρωτοφανή τραγωδία" χαρακτηρίζουν  τον θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα, που έπεσαν να κοιμηθούν με το μαγκάλι με τα αναμμένα κάρβουνα, και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις πέθαναν από δηλητηρίαση μονοξείδιου του άνθρακα.
Βέβαια δεν είναι τόσο πρωτοφανές το περιστατικό, και ούτε θα είναι το τελευταίο με τους γερμανοτσολιάδες που έχουμε μπλέξει.  Και μπορεί να τα  ρίχνουμε στον ξεπουλημένο φονιά Στουρνάρα που έκανε το πετρέλαιο "απαγορευτικό", όμως επειδή οι θάνατοι δεν ήταν πρώτοι και σίγουρα όχι οι τελευταίοι, πρέπει κάποιος ΜΗ ΚΡΕΤΙΝΟΣ αρμόδιος, να ενημερώσει επιτέλους τον κόσμο , πως να προστατευθεί.
(CO). Το μονοξείδιο του άνθρακα είναι ένα τοξικό αέριο, αλλά επειδή είναι άχρωμο, άοσμο, άγευστο και αρχικά μη-ερεθιστικό, είναι πολύ δύσκολα ανιχνεύσιμο. Είναι προϊόν της ατελούς καύσης, και δεν το βγάζουν μόνο τα μαγκάλια, αλλά κι ο καυστήρας πετρελαίου, η εξάτμιση ενός αυτοκινήτου σε λειτουργία ,ειδικά μέσα στο γκαράζ όπου αποτελεί προσφιλή τρόπο αυτοκτονίας.
Εάν λοιπόν δεν έχει κάποιος τέτοιες τάσεις, για να προστατευθεί μπορεί να αγοράσει με 10- 12 ευρώ ένα ανιχνευτή Μονοξειδίου του Άνθρακα, ο οποίος μόλις τα επίπεδα  ανέβουν , αρχίζει και σφυρίζει τόσο δαιμονισμένα ,που ξυπνά ακόμα και ...σχεδόν νεκρούς.
Εκτός όμως από τα θανατηφόρα επίπεδα, υπάρχουν και τα συμπτώματα της ήπιας οξείας δηλητηρίασης , και περιλαμβάνουν ζάλη, σύγχυση, πονοκέφαλο, ίλιγγο και συμπτώματα παρόμοια με εκείνα της κοινής γρίπης. Η έκθεση σε μεγαλύτερες ποσότητες μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική τοξικότητα του κεντρικού νευρικού συστήματος και της καρδιάς,  και φυσικά στο θάνατο. Μετά από οξεία δηλητηρίαση, εμφανίζονται συχνά μακροπρόθεσμες συνέπειες. Το μονοξείδιο του άνθρακα μπορεί επίσης να έχει σοβαρές επιπτώσεις στο έμβρυο μιας εγκυμονούσης γυναίκας. Η χρόνια έκθεση σε χαμηλά επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη, σύγχυση, και απώλεια μνήμης.
Γι αυτό κάντε μια μικρής επένδυση ζωής κι αγοράστε  ένας τέτοιο  πολύτιμο ανιχνευτή προειδοποίησης  που παράλληλα με τον ανιχνευτή καπνού (από φωτιά), κάποια μέρα  θα αποτρέψει να  γίνετε αντικείμενο συζήτησης στα δημοσιογραφικά πάνελ των δελτίων ειδήσεων...

Το αίμα των δολοφονημένων νέων δεν πρέπει να πάει χαμένο!

Η δικαιοσύνη κι η συγκυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων είναι όργανα των τροϊκανών κι η ελπίδα στην εξέγερση της Νεολαίας!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΙΧΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ... ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...