Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ο… νεροκουβαλητής της Βουλής να παίρνει 4 φορές μεγαλύτερο μισθό από τον Ανθυπολοχαγό.



Ο υπάλληλος της Βουλής, παίρνει τα ίδια λεφτά πλέον με τον...
Πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας , επειδή ….φοβούνται μην έχουν… την τύχη του… Μπερεζοβσκι. Σου λένε δώσου να είναι χορτάτος, να μην παρασυρθεί σε …επικινδύνους ατραπούς μέσω του..ύδατος, και πούμε το νερό… φαρμάκι.  

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει σχεδόν 1300 ευρώ λιγότερα από τον παραπάνω κύριο με τα νερά μέσα στη Βουλή!

1600 ευρώ λιγότερα από τον κύριο αυτό παίρνει και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου, ενώ ο γιατρός μετά από 10 χρόνια και ο οποίος έχει δαπανήσει άλλα σχεδόν 20 χρόνια για να γίνει γιατρός, παίρνει 1800 ευρώ λιγότερα από τον νερουλά της Βουλής!

Την ίδια στιγμή ο γενικός γραμματέας των Υπουργείων παίρνει 400 ευρώ περισσότερα από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου που σύμφωνα με το Σύνταγμα κανείς δεν μπορεί να παίρνει περισσότερα ούτε καν οι Βουλευτές οι οποίοι παίρνουν τα διπλάσια και αν προσθέσουμε και τα προνόμια των Βουλευτών που ο ΠτΑΠ δεν τα έχει δει ούτε στον ύπνο του, τότε τριπλασιάζονται οι αποδοχές των Βουλευτών οι οποίες θα έπρεπε να είναι τρεις φορές μικρότερες σύμφωνα με το Σύνταγμα εφόσον θα έπρεπε να είναι ισότιμες με αυτές του ΠτΑΠ!!!

1 σχόλιο:

toErwthmatologio είπε...

http://toerwthmatologio.blogspot.gr/2013/01/blog-post_29.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...