Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Βγήκαν οι σκελετοί από την …ντουλάπα.



Μήνυμα στήριξης υπέρ του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στέλνει ο αρχιαποστατης  Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση χωρίς Στουρνάρα. Η επιλογή Στουρνάρα στην θέση του υπουργού Οικονομικών αποτελεί μονόδρομο και «μακάρι να είχαμε δέκα σαν αυτόν» «Αν δεν αποκτήσουμε φορολογική πολιτική κι αν δεν καταπολεμήσουμε την σταδιακά και αποτελεσματικά την φοροδιαφυγή, δεν υπάρχει πιθανότητα να αναρρώσει η Ελλάδα».
Αλλοίμονο εάν δεν έβγαινε ο… Μητσοτάκης να στηρίξει τον στουρνάρα που κατάφερε ότι δεν μπόρεσε αυτός. Να διαλύσει την χώρα. Η παρέμβαση του από τον..τάφο , έρχεται σε μια περίοδο που το αγαπημένο παιδί της Μερκελ δέχεται σειρά επιθέσεων από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που προέρχονται κυρίως από την λεγόμενη «Καραμανλική» πτέρυγα άλλα και από τον χώρο της γνωστής ως «λαϊκής δεξιάς». Και ως γνωστόν κρατεί χρόνια η κολόνια της κόντρας με τον Καραμανλή. Δεν μας είπε όμως για τα 300.000.000 που έδωσε για να φτιαχτεί ο Λαυρεντιαδης χωρίς εγγυήσεις. Γιατί επί εποχής του ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στην πιάτσα.
 Στο καπάκι βγήκε και ο αρχιερέας της διαπλοκής,  φονιάς του χρηματιστήριου, και ο δημιουργός γκρίζων ζωνών   Σημίτης να πει ότι επιδεινώνεται συνεχώς και η «ποιότητα της δημοκρατίας». «Η χρήση βίας εκ μέρους των διαδηλωτών γίνεται όλο και περισσότερο αποδεκτή από την κοινωνία, οι δικαστές απεργούν μολονότι απαγορεύεται από το Σύνταγμα, υπάλληλοι περιορίζουν την απόδοσή τους στο ελάχιστο επιτρεπόμενο από τον νόμο όριο. Τα αίτια της ελληνικής κρίσης χρέους βλέπει ….στη «λαϊκιστική πολιτική παροχών» που ακολούθησε η κυβέρνηση Καραμανλή της Νέας Δημοκρατίας μετά το 2004, με το σύνθημα «εμείς μοιράζουμε περισσότερα από τους άλλους» και «το πελατειακό σύστημα άνθησε ξανά, στο Δημόσιο διορίστηκαν πάνω από 150.000 υπάλληλοι, το δημόσιο χρέος εκτινάχτηκε σε πεντέμισι χρόνια από τα 130 δισ. ευρώ δηλαδή 95,4% του ΑΕΠ το 2003, στο 129,4% στα τέλη του 2009».
Για Τσουκάτους Μαντέληδες και άλλα καλόπαιδα δεν ..γνωρίζει. Ούτε για το μαγείρεμα των στοιχείων προς είσοδο στην ΟΝΕ ούτε για το ..χρηματιστήριο ούτε για τα Ίμια. Κ.α  


Ο ένας έπρεπε να έχει πεθάνει προ πολλού, και ο άλλος έπρεπε να ήταν φυλακή προ πολλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...