Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Παραιτήθηκε ο Σαρατσιώτης από το Καρατζαφέρειο ίδρυμα ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ




Οι παραιτήσεις πέφτουν βροχή .Μετά την πρωινή παραίτηση του Κοραντή

Όπως μπορείτε να δείτε εδώ Τελικά θα μείνει κανένας στο ΛΑ.γ.ΟΣ; Κλείστε ρε ...την πόρτα. ήρθε και νέα.


Ο πρόεδρος του Καρατζαφέρειου ιδρύματος ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ Δημήτρης Σαρατσιώτης παραιτήθηκε αφήνοντας σκληρές αιχμές κατά του αρχηγού του και για οικονομικές .. «τρύπες», αλλά και για εξωθεσμικες παρεμβάσεις στο έργο του, με αποκορύφωμα την μονομερή «ακύρωση» του από τον Καρατζαφέρη σε προγραμματισμένη εκδήλωση του ιδρύματος όπως μπορείτε να διαβάσετε. .


Μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησης του  αναφέρει …..

Οι δραστηριότητες, βάσει του θεματικού άξονα που είχε συνταχθεί από εμένα, είχαν γίνει ομόφωνα αποδεκτές από το Δ.Σ.
Στην πορεία υπήρξε υστέρηση, που αυτό οφείλεται σε ανασταλτικού χαρακτήρα θέσεις από εγκάθετους του εξωθεσμικού χώρου, παρακωλύοντας το έργο μας. Τα δημοσιεύματα στα BLOGS 23/11/2012 και 16/2/2013 είναι αυταπόδεικτα στοιχεία.
Το Δ.Σ. και ο πρόεδρός του, ως γνωστόν, προήλθαν από καταστατικές διαδικασίες, έχουν το αυτοδιοίκητο και κάθε επιχειρούμενη, εμβόλιμα, εμπλοκή τρίτων είναι ατόπημα.
 Δυστυχώς όμως η στήριξη που περιμέναμε για την υλοποίηση του προγράμματός μας δεν υπήρξε, αν και έδινε τη λύση η υπ’ αριθμ. πρωτ. 48445/21-12-2012 απόφαση του Υπ. Οικονομικών. Τα στοιχεία που διαθέτουμε της παρελθούσης πενταετίας 2007-2012 καταμαρτυρούν το παράλογο της συμπεριφοράς και ενεργειών τους.
Στις 16-2-2013 κατόπιν παρεμβάσεως του προέδρου του ΛΑΟΣ ειδοποιήθηκα όπως μη προεδρεύσω της εκδηλώσεως της 25-2-2013 καθώς και η ατυχής έκφραση στον πρωινό καφέ 19-2-2013 και η εμπλοκή της Γραμματείας Εθνικής Οικονομίας του πολιτικού συμβουλίου, που καταργεί τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου, ως συντονιστή της εκδήλωσης, παρά το ότι το Ινστιτούτο είναι το καθ’ ύλην αρμόδιο όργανο.

Δεν έχουμε λάβει καμία οικονομική βοήθεια- χορηγία όπως προφορικά είχαμε πληροφορηθεί από τους διαχειριστές των οικονομικών (και από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.), όσο και από την απορρέουσα συλλογιστική βάσει της υπ’ αριθμό 48445/21-12-2012 Υπουργικής Απόφασης "Κατανομή Κρατικής Οικονομικής Ενίσχυσης Έτους 2012 (γ’ δόση) στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα" όπου σαφώς ορίζεται το ποσό των 55.602,52 € σε ότι αφορά ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς, όπερ Ινστιτούτο.
Υπ’όψιν ότι η απελθούσα Διοίκηση είχε στο ενεργητικό της χορηγία αξιόλογη, τούτο διαφαίνεται από τα λογιστικά τηρούμενα στοιχεία.
Οικονομικώς βρισκόμαστε σε άθλια κατάσταση, εγώ προσωπικά, σας δηλώνω ότι δεν έχω την δυνατότητα διάθεσης ουδενός χρηματικού ποσού.



Το ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ όπως άλλωστε και όλα τα ιδρύματα των αρχηγοπολιτικών είναι σκέτος ..καιάδας. Εάν εφαρμοζόταν οι νόμοι και γινόταν επιστάμενος και πραγματικός έλεγχος στα οικονομικά του  θα έπρεπε να ήταν πολλοί στην φυλακή για διασπάθιση δημόσιου χρήματος.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οσονούπω αποχωρεί και ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Αλέκος Χρυσανθακόπουλος

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΞΕΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ . ΩΣΠΟΥ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ .....

toErwthmatologio είπε...

Ε λοιπόν όχι,κύριοι!Αυτή η ιστορία,του Λά.ος και του Καρατζαφέρη δεν είναι δυνατόν να κλείσει έτσι,χωρίς συνέπειες.Το ότι εξαπατήθηκε κόσμος είναι το λιγότερο.Άλλωστε και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα το ίδιο κάνουν.Εδώ όμως έχουμε καθαρή περίπτωση κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος και μάλιστα ιδιαιτέρως μεγάλης(κακούργημα)!!Το ότι συμβαίνουν τα ίδια και χειρότερα,σε όλα τα κόμματα,δεν σημαίνει πως δεν πρέπει κάποιοι να μπουν φυλακή.Τα αστεία κάποτε πρέπει να τελειώσουν.ΕΛΕΓΧΟΣ λοιπόν και επανεξέταση σε όλες τις ΄΄καραμπινάτες΄΄ περιπτώσεις απάτης.Και το κακό είναι πως εξακολουθούν να βγαίνουν,να εκφράζουν και να επηρεάζουν συνειδήσεις και εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μεγάλη διασπάθιση στο διαβόητο ίδρυμα. Όσοι ήταν στο Δ.Σ έχουν συνευθύνη

Ανώνυμος είπε...

Μόνο κυλόττες δεν αγόραζαν με τα λεφτά για ..επιμόρφωση

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

Tο πλυντήριο έπιασε άλατα και τα΄φτυσε

Ανώνυμος είπε...

Μετά από τόσα χρόνια κοροϊδίας και ψευτιάς βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που κατάλαβαν πόσο λαμόγιο, ψεύτης, πατριδοκάπηλος και γενικότερα έμπορος έχει υπάρξει ο Καρατζαφέρης που νομίζει ότι έχει το πάνω χέρι σε όλους και τα πάντα. Δεν μπορεί και δεν θέλει να καταλάβει ότι ακόμα και ο Θεός μας έδωσε ελεύθερη βούληση και θεωρεί ότι μπορεί να παίζει με την αξιοπρέπεια ορισμένων ανθρώπων και να τους θεωρεί πιόνια του. Σε αυτή την παρτίδα σκάκι θα χάσει πάντως. Το ζήτημα με τα λεφτά όχι μόνο της τελευταίας δόσης αλλά για όλα τα 32.000.000 που έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια είναι ακριβώς στη μοιρασιά, τα πήρε για ιδίο όφελος και ζήταγε από τους συνεργάτες του να βάλουν και το χέρι βαθειά στην τσέπη με το πρόσχημα ότι "δεν έχουμε λεφτά". Τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Το παραξεφτύλισε. Αποκαλύφθηκε. Καλή τύχη στην υπόλοιπη πορεία του (όση του απέμεινε) και την επόμενη φορά να σκεφτεί πολύ σοβαρά αυτά που βγαίνει και λέει γιατί είναι από μόνος του απόβρασμα της πολιτικής ζωής με μηδενική ανταλλακτική αξία (σε εμπορικούς όρους μπας και το καταλάβει).

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ είναι καλός για φίλος όχι για πολιτικός.

Ανώνυμος είπε...

Ότι ποιο σίχαμα στην πολιτική κονίστρα υπάρχει είναι ο βασιλογερμανοφασιστοτσολιας ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Επάνω γράφει "Εδώ γράφουμε καί σχολιάζουμε ελεύθερα" αλλά μόλις πάς νά δημοσιεύσεις σχόλιο λέει ότι πρέπει νά εγκριθεί???...Τέλος πάντων...'Ας ελπίσω ότι θά...εγκριθεί...
Γιά όσους διαβάσανε τό παραπάνω κείμενο,άς πάνε τώρα νά ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ προσεκτικά αυτό : http://www.panevoiko.gr/index.php/template/politiko/itemlist/tag/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82%20%CE%A3%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82
Μετά παρακολουθήστε μερικές εκπομπές τού Καρατζαφέρη στό Αρτ.
Μήπως κι αρχίσετε νά καταλαβαίνετε τί περίπου συμβαίνει...

Ixnos είπε...

φιλε μας οταν εχει περασει πολυς καιρος απο την αναρτηση υπαρχει αυτο. Τα σχολια οταν ειναι προσφατα ειναι ελευθερα

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΤΕ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ; ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ; ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ....Ο ΛΑΌΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΟΣ....ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ....ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΧΟΛΗ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ....ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.ΟΥΣΤ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ..... http://www.naftemporiki.gr/story/693415/to-idruma-ion-dragoumis-oudepote-xrimatodotithike-apo-to-dimosio

Ανώνυμος είπε...

http://mourmoura.gr/%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...